CONDOR 1

AUTOPROPULSATA MARCA AGRIFAC MODEL CONDOR

StabiloPlus a fost dezvoltat pentru un scop unic de implementare: pulverizatoare de protectie a plantelor autopropulsate
Piatra de temelie pentru caroseria StabiloPlus unica a fost pusa deja inainte cu 25 de ani. StabiloPlus a fost dezvoltat special ca pulverizator autopropulsat atat de necesar pentru protectia optima a plantelor. Rezultatul este un comportament sigur de parcurgere a suprafetelor denivelate. Suspensia pneumatica eixtenta pe fiecare utilaj impreuna cu constructia speciala a caroseriei au ca efect stabilizarea rampei astfel incat miscarile masinii sa nu fie transferate peste rampa de stopit. tija de pulverizare. Condor dispune de o reglare hidraulica fara trepte a ecartamentului de la 150 pana la 225 cm. Reglarea ecartamentului se face peste EcoTronicPlus-Touchscreen in cabina. Reglarea hidraulica a ecartamentului faciliteaza o potrivire rapida la diferitele cerinte si asigura o flexibilitate maxima. In plus, StabiloPlus asigura o distributie optima a greutatii, o tractiune maxima si o presiune mica asupra solului. Prin greutatea mica si punctul de greutate scazut si centrat, cu garda la sol de 125 cm, pulverizatorul autopropulsat Condor ofera un comportament sigur si maxima stabilitate in mers. Vitezele de pana la 50 km/h (in functie de legislatia locala) garanteaza timpi limitati de transport.


StabiloPlus
Caroseria StabiloPlus patentata ofera urmatoarele avantaje:

Este construita special pentru pulverizatoarele autopropulsate destinate protectiei plantelor!
Stabilitate neegalata si comfort optim!
Distributie egala a greutatii pe toate cele patru roti: presiune scazuta asupra pamantului si tractiune optima in conditii de umezeala!
Miscarile masinii nu sunt preluate de rampa de pulverizare: comportament optim de pulverizare de asemenea pe terenuri denivelate!
Rampa de pulverizare este stabile si garanteaza o aplicatie uniforma si omogena a produselor de protectie a plantelor si a fertilizatorului lichid!
O miscare minima a amestecului de pulverizare in rezervor: reduce transferul trepidatiilor in rampa de pulverizare si o mai buna distribuire a greutatii acesteia!
Reglarea hidraulica fara trepte a ecartamentului ofera flaxbilitate pentru orice cultura!
Dotarea electronica permite programarea si reglarea ecartamentelor!
Rampa de pulverizare este stabile si garanteaza o aplicatie uniforma si omogena a produselor de protectie a plantelor si a fertilizatorului lichid!

Rampa

Masurile de protectie a plantelor trebuie realizate intr-o perioada scurta de timp, precis si eficient. Latimi de lucru din ce in ce mai mari inseamna cerinte ridicate de stabilitate si precizie a rampei de pulverizare. Rampa de pulverizare Agrifac a fost dezvoltata special pentru latimi mari de lucru la pulverizatoarele de protectie a plantelor auto-propulsate. Un profil rotund, stabil si foarte rezistent este baza rampei de pulverizare. Rampa de pulverizare Agrifac extrem de rigida ofera o stabilitate maxima, precizie si durabilitate la latimile mari de lucru.
Rampa de pulverizare Agrifac se identifica prin constructia sa compacta si modulara. Aceasta constructie faciliteaza o buna vedere de jur-imprejur la calatoria pe strada, masa compacta in transport si o buna manevrabilitate. Profitati de geometria variabila in serie, protectia la pornire si protectia duzelor de pulverizare pe intreaga latime a rampei. Datorita geometriei variabile rampa de pulverizare se poate prelungi usor sau se poate dota cu optiuni cum ar fi HighTechAirPlus. Toate rampele de pulverizare Agrifac cu aceeasi baza si au fost dezvoltate pentru latimi ale rampei de pana la 51 metri.

CONDOR 7

Echilibru activ: precizie inegalabila

ProActiveBalancePlus este o optiune suplimentara pentru sistemul BalancePlus. Principiul de functionare este identic la ambele sisteme, insa la ProActiveBalancePlus pozitia semilunii este reglata automat. Reactia activa pe miscarile masinilor faciliteaza mentinerea in echilibru a rampei de pulverizare chiar si in conditii foarte dificile. Urmele adanci, de exemplu, sunt egalizate de sistemele de irigare.
BoomSupportPlus faciliteaza folosirea precisa a substantelor de protectie a plantelor pe campurile deluroase. Senzorii de la partea inferioara a rampei de pulverizare masoara in functie de reglare, distanta fata de sol sau de plante. Inaltimea si unghiul rampei de pulverizare sunt ajustate automat. Reactia rapida si precisa faciliteaza, chiar si la coborarea rapida, o mare precizie. BoomSupportPlus este o completare la sistemul BalancePlus pastrat. Ambele sisteme sunt coordonate unul peste altul si ofera o solutie optima pentru zonele deluroase.

Avantajele AirFlowPlus sunt:

Curent de aer maxim
Patrundere optima
Flexibilitate mare
Consum redus de substante de protectie a plantelor

Avantajele HighTechAirPlus:

Agrifac HighTechAirPlus este o combinatie dintre pulverizari traditionale, injectie cu aer si amestecarea la detinatorii de duze de pulverizare. O combinatie perfecta pentru a facilita o reglare usoara si precisa a marimii picaturilor.
Consum de apa pana la 50% mai mic
Sensibilitate mica la vant
Udare mai buna a plantelor
Consum redus de substante de protectie a plantelor
Multilaritate mai mare
Uzura minima a duzelor de pulverizare si o durata de viata mai mare
Fara infundare a duzelor de pulverizare

ECOTRONICPLUS Inovator si simplu

In modul de strada apare automat ecranul pentru strada. Anuntul optimizat pentru deplasarea pe strada prezinta clar toate informatiile relevante. Dintre informatiile anuntate se numere viteza, turatiile motorului, temperatura uleiului si a apei, combustibilul, data si ora.
In modul de camp apare automat un anunt optimizat pentru masurile de protectie a plantelor pe ecranul digital. Urmatoarele informatii sunt indicate in modul de camp:
Cantitatea de administrare reglata
Presiunea pulverizarii
Pozitia ventilelor
Indicator grafic al debitului actual
Indicatorul sectiunilor conectate
Pe touchscreen se fac urmatoarele reglari:
Cantitatea de administrare
Cantitatea de litri pentru umplerea automata a rezervorului
Pentru a incepe cu aplicarea substantelor de protectie a plantelor trebuie reglat ecartamentul corect.

CONDOR 2 CONDOR 3 CONDOR 4 CONDOR 5 CONDOR 6 CONDOR 8