CONDOR 1

AUTOPROPULSATA MARCA AGRIFAC MODEL CONDOR

Agrifac Condor este cea mai inovativa masina de erbicidat autopropulsata din lume. Eficiența, Economia, Ergonomia și Ecologia sunt cei 4 factori cheie în cadrul procesului de dezvoltare.Agrifac Condor este cea mai inovativa masina de erbicidat autopropulsata din lume. Eficiența, Economia, Ergonomia și Ecologia sunt cei 4 factori cheie în cadrul procesului de dezvoltare.Masina este bazata pe trenul de rulare StabiloPlus brevetat de Agrifac, care ii oferă o stabilitate de neegalat si garanteaza o rulare confortabila.
Sistemul de control EcoTronicPlus afiseaza toate datele in timp real de care este nevoie ,intr-o imagine de ansamblu clara, în timpul stopitului, cât și in timpul rularii pe sosea.Sistemul inteligent GreenFlowPlus este compact, asigurând astfel o cantitate reziduală minimă a substanței active rămasă în sistemul de pulverizare, ușurează curățarea, economisește bani și protejează mediul.Cabina modernă și confortabilă, garantează un maximum de spațiu și vizibilitate, iar instalația de climatizare oferită din standard, asigură un climat de lucru plăcut și curat. Cabina este prevazuta si cu doua compartimente de racire, care fac parte din dotarea standard.

StabiloPlus

condor1 condor2

Piatra de temelie pentru trenul de rulare StabiloPlus , a fost pusa de peste 30 de ani, fiind special creat pentru masina de erbicidat autopropulsata. O masina cu o garda mare la sol si o greutate distribuita uniform pe toate cele 4 roti, necesita un astfel de sistem pentru a garanta stabilitatea masinii. Sistemul de suspensie pneumatica cu controlul inaltimii face din Condor o masina foarte confortabila.Ecartamentul masinii Condor, poate fi reglat hidraulic, fara trepte . Sunt disponibile urmatoarele ecartamente : de la 150cm pana la 265cm si de la 265 cm pana la 300cm.  Reglarea ecartamentului se face simplu, prin setarea in computerul EcoTronicPlus aflat in cabina. Reglarea hidraulica a ecartamentului faciliteaza o potrivire rapida la diferitele cerinte si asigura o flexibilitate maxima. In plus, StabiloPlus asigura o distributie optima a greutatii, o tractiune maxima si o presiune mica asupra solului. Prin greutatea mica si punctul de greutate scazut si centrat, cu garda la sol de 125 cm, masina de stropit Condor ofera un comportament sigur si maxima de stabilitate in mers. Vitezele de pana la 50 km/h (in functie de legislatia locala) garanteaza timpi limitati de transport.

Avantaje:
- O masina de stropit foarte stabila pe campuri in panta;
- Presiune minimă asupra solului, prin distribuirea uniformă a greutăţii pe toate cele patru roţi în toate conditiile;
- Denivelarile terenului nu sunt transmise vehiculului, rezultand o rampa de stropire stabila si ferma, dar si un model de stropire optim;
- Reglare hidraulică, fără trepte a ecartamentului, posibilă de la 190 până la 300 cm;
- Rampa de stropire nu oscileaza, acest lucru insemnand ca substantele chimice sau lichidul de fertilizare sunt distribuite uniform, rezultand o productivitate mai ridicata

Rampa - J

Masurile de protectie a plantelor trebuie realizate intr-o perioada scurta de timp, precis si eficient. Latimi de lucru din ce in ce mai mari inseamna cerinte ridicate de stabilitate si precizie a rampei de pulverizare. Rampa de pulverizare Agrifac a fost dezvoltata special pentru latimi mari de lucru de pana la 55m, avand un profil rotund, stabil si foarte rezistent.Rampa de pulverizare Agrifac se identifica prin constructia sa compacta si modulara. Aceasta constructie faciliteaza o buna vedere de jur-imprejur la deplasarea pe sosea, masa compacta in transport si o mai buna manevrabilitate. Ea este dotata cu sistem de geometrie variabila, protectie la pornire si protectie la duzele de pulverizare pe intreaga latime de lucru. Datorita sistemului de geometrie variabila rampa de pulverizare se poate prelungi usor sau se poate dota cu optiuni cum ar fi HighTechAirPlus. 

CONDOR 7

HighTechAirPlus

condor3 condor4

Agrifac HighTechAirPlus este o combinatie dintre pulverizarea traditionala, injectia cu aer si amestecul solutiei in corpul duzei de pulverizare. O combinatie perfecta pentru a facilita o reglare usoara si precisa a marimii picaturilor.Agrifac HighTechAirPlus ofera o siguranta mai mare cu 50% decat sistemele conventionale in aplicarea pesticidelor. Acest sistem nu implica o schimbare a duzelor de pulverizare, marimea picaturilor putand fi reglata de la foarte fin, la foarte grosier. Aceasta faciliteaza o calitate de stropire a plantelor mult mai ridicata si mai putin sensibila la vant. Acest sistem va permite sa setati si sa mentineti marimea picaturilor, indiferent de viteza de deplasare, astfel cand acceletari si franati,raportul dintre presiunea aerului si presiunea apei asigura mentinerea marimii picaturilor la o valoare constanta.Sistemul HighTechAirPlus este adecvat pentru norme de aplicare intre 50 si 250l/ha. Norma de aplicare si marimea picaturilor sunt controlate independent una de cealalta. Norma de aplicare este determinata de presiunea apei, iar marimea picaturilor de presiunea aerului. Interactiunea dintre presiunea aerului, presiunea apei si forma duzei HighTechAirPlus ,permit o gama larga de norme de aplicare si marimi de picaturi intr-un interval care este intotdeauna cel optim. Indiferent daca lucrati cu sectiuni standard de 3 metri sau sectiuni mici de 1,5metri sau duze inchise in mod individual, sistemul HighTechAirPlus va ofera numeroase optiuni in termeni de capacitate si precizie, totul pentru a obtine picatura potrivita la locul potrivit.

GreenFlowPlus

condor5 condor5a

GreenFlowPlus este cel mai inovator sistem de pulverizare care faciliteaza rezultatele optime ale pulverizarii. Un sistem de pompare compact cu un circuit scurt al conductelor determina folosirea la maxim a lichidului din rezervor. Sistemul de pompare pastreaza lichidul din conducte la o maxima presiune necesara. Regulatorul de presiune rapid si precis faciliteaza rezultate optime de pulverizare.Cu regulatorul de presiune unic dirijat pneumatic de la Agrifac se obtin rezultate optime ale pulverizarii. Reactia rapida a regulatorului de presiune la schimbarea dintre latimile diferite de pulverizare, au functia de a evita aplicarea inegala a cantitatilor de substanta pe plante. Filtrul de presiune autocuratitor, conductele de otel inoxidabil de 25 mm si regulatorul de presiune au functia, la cantitati mari de pulverizare, de aplicare egala si foarte precisa a substantelor de protectie a plantelor.

StrictHeightPlus

condor6 condor5a

Sistemul de control al inaltimii StrictHeightPlus garanteaza o calitate perfecta a stropirii, deoarece distanta fata de cultura este mereu perfecta. Noul sistem de control al rampei este complet integrat si garanteaza mentinerea permanenta a distantei selectate fata de cultura. Patru senzori cu un unghi larg de vizualizare, plasati pe rampa, trimit masinilor masuratori fiabile si precise privind cultura. Avantajul utilizarii senzorilor cu un unghi larg este simplu: un unghi larg de vizualizare ofera o imagine de ansamblu mai buna asupra culturii. Sistemul analizeaza situatia mai bine si nu este afectat de anomalii ceea ce duce la o prevenire a deteriorarii culturii si o administrare de calitate a stropirii, deoarece rampa ramane la inaltimea presetata si corecta.Integrarea completa cu sistemul BalancePlus, permite mentinerea rampei in echilibru, aceasta nemaifiind afectata de miscarile masinii. Impreuna cu geometria variabila si valorile precise indicate de senzori. StrictHeightPlus este cel mai precis si avansat sistem de control al inaltimii. Rezultatul: o inaltime de stropire mai precisa, o calitate mai mare a stropirii si o durata de viata prelungita a masinii

BalancePlus, ProActiveBalancePlus si BoomSupportPlus

condor7 condor7a

V-ati intrebat vreodata de ce dansatorii pe franghie au nevoie doar de o bara pentru a-si mentine echilibrul? Dansatorul pe franghie aplica legile naturii cum ar fi gravitatia. Acelasi lucru este valabil pentru rampa de pulverizare Agrifac, care se afla intr-un echilibru natural. Pe baza acestui fapt, nu mai este necesar un sistem de echilibrare complicat. Rampa de pulverizare Agrifac ruleaza pe o suspensie în forma de semiluna, care asigura mentinerea echilibrului in orice situatie.

ProActiveBalancePlus este o optiune suplimentara pentru sistemulBalancePlus. Principiul de functionare este identic la ambele sisteme, insa la ProActiveBalancePlus pozitia semilunii este reglata automat. Reactia activa pe miscarile masinilor faciliteaza mentinerea in echilibru a rampei de pulverizare chiar si in conditii foarte dificile.BoomSupportPlus faciliteaza folosirea precisa a substantelor de protectie a plantelor pe campurile deluroase. Senzorii de la partea inferioara a rampei de pulverizare masoara in functie de reglare, distanta fata de sol sau de plante. Inaltimea si unghiul rampei de pulverizare sunt ajustate automat. Reactia rapida si precisa faciliteaza, chiar si la coborarea rapida, o mare precizie.

BoomSupportPlus este o completare la sistemul BalancePlus pastrat. Ambele sisteme sunt coordonate unul de catre altul si ofera o solutie optima pentru zonele deluroase.

AirFlowPlus

condor8

Agrifac AirFlowPlus faciliteaza un curent de aer foarte puternic si egal. Ventilatoarele aplicate la distanta de cca.3 metri pe rampa de pulverizare distribuie un curent de aer absolut egal peste intreaga latime a rampei. Aceasta faciliteaza o patrundere optima si o aplicare foarte precisa a substantelor. Directia curentului de aer se pliaza usor la conditiile si directia vantului. Aici, intreaga rampa AirFlowPlus se indoaie spre spate respectiv in fata. Agrifac AirFlowPlus este legat in serie cu o circulatie completa.Avantaje sistemului AirFlowPlus:Turbionarea plantelor prin capacitatea mare de aerPatrundere optima a substantei la baza planteiFlexibilitate mareConsum redus de substante chimice.

EcoTronicPlus

condor9

Noul sistem EcoTronicPlus ofera utilizatorului toate informatiile necesare in timpul stropirii si se asigura ca majoritatea functiilor sunt efectuate automat. Pe ecranul digital EcoTronicPlus sunt prezentate starile masinii si se pot citi dintr-o privire. Ajustarea automata a contrastului/luminozitatii asigura ziua si noaptea o citire optima a ecranului.Intreaga operare a masinii este bine gandita si practica. Functiile utilizate in timpul pulverizarii au fost integrate intr-un joystick. Aceasta faciliteaza o manevrare mult mai usoara si toate functiile importante sunt la indemana operatorului. Oprirea sectiunilor rampei se face printr-un comutator din apropierea joystick-ului, prin touchscreen sau automat prin GPS. Pentru conectarea si deconectarea portiunii medii este la dispozitie un comutator separat. Se poate alege intre trei latimi ale sectiunii: 3 metri, 1,5 metri sau individual fiecare duza.In modul de sosea, apare automat ecranul pentru sosea si se prezinta clar toate informatiile relevante. Dintre informatiile prezente se poate enumera: viteza, turatiile motorului, temperatura uleiului si a apei, combustibilul, data si ora.In modul de camp apar automat urmatoarele informatii:
• Rata de solutie administrata la hectar
• Presiunea de pulverizare
• Pozitia elctrovalvelor
• Indicator grafic al debitului actual
• Indicatorul sectiunilor conectatePe touchscreenul EcoTronicPlus se pot face urmatoarele reglaje:
• Cantitatea de solutie administrata
• Cantitatea de apa la umplerea automata a rezervorului
• Reglarea ecartamentului de lucru
• Marimea picaturii

CONDOR 2 CONDOR 3 CONDOR 4 CONDOR 5 CONDOR 6 CONDOR 8