1 Endurance 2

MASINA DE PULVERIZAT AUTOPROPULSATA AGRIFAC ENDURANCE II

Inovații noi pentru Condor Endurance II

Agrifac Condor Endurance II este o mașină complet nouă, pregătita pentru conceptul nostru de Need Farming, care ofera protecție pentru fiecare plantă în parte.

Condor Endurance II are aceleași caracteristici de bază ca și predecesorul său. În plus, este proiectat în conformitate cu principiul "4-E pentru cultivatori": cât mai eficient, mai economic, mai ergonomic și mai ecologic posibil. Acest lucru conduce la o operare simplă, pulverizarea de înaltă calitate, operarea confortabilă, întreținere ușoară și costuri de operare reduse.

Pentru un mod de lucru practic, Condor Endurance II este împărțit în diferite zone. Partea din față a pulverizatorului este zona utilizată pentru umplerea tancului, pe centrul mașinii se afla rezervoarele de apa, iar partea din spate a mașinii se afla sistemele de pompare și electronice pentru o întreținere cât mai ușoară. Totul este plasat în așa fel încât să fie întotdeauna posibil să lucrați într-un mod curat și sigur, fără riscul de contaminare sau de a face erori, atât în timpul pulverizării, cât și în timpul lucrărilor de întreținere.

Sasiul, baza pulverizatorului - Condor Endurance ll are același șasiu StabiloPlus care se gaseste la toate celelalte mașini de pulverizare Agrifac Condor.   este cunoscut pentru stabilitatea sa unică. Mașina oferă un sistem de direcție pe patru roți pentru o manevrabilitate maximă și o deteriorare mai redusă a culturilor, un sistem continuu de tracțiune integrală și frâne pneumatice. Întreaga propulsie este proiectată pentru a menține o turație redusă a motorului, ceea ce îl face foarte eficient și oferă un consum redus de combustibil.

Motorul Cummins cu capacitatea de 8.9 litri si putere de 298/405 (Kw/CP) ofera performante deosebite in lucru masinii si un consum optim de carburant.

Lățimile disponibile ale noului Condor Endurance ll variază de la 190 la 460 cm, cu o ajustare maximă a lățimii de 100 cm. În combinație cu înălțimea la sol crescută de 140 cm, acest lucru face ca noul Condor Endurance ll să fie și mai versatil. Distanta mare la sol se datorează noului design al șasiului și capacității de a conduce cu anvelope cu un diametru de până la 230 cm. Aceasta crește amprenta anvelopei pe sol, reducând presiunea pe cm2. Iată de ce Condor Endurance II, umplut cu 8000 de litri, are un impact mai mic asupra solului în comparație cu alte mașini disponibile pe piață. În ciuda anvelopei mari și largi, cercul de întoarcere este încă optim.

La fel ca și celelalte pulverizatoare, întreaga mașină are suspensii pe aer. În plus, chiar și cabina poate fi echipată cu suspensie pe aer pentru confort mai mare în condiții dure. Ca și în cazul celorlalte mașini de stropit, avem cabina în față ceea ce vă oferă o vedere clară a drumului și a câmpului. Noul pachet de iluminare cu LED-uri este setat atât pentru iluminare atunci când conduceți la viteze mai mari, cât și pentru a vedea ce se întâmplă în jurul pulverizatorului. Condor Endurance ll are apărători de noroi care se mișcă în aceeași direcție cu roțile ele urmand sistemul de direcție pe patru roți.

Condor Endurance II este echipat cu noul sistem de control EcoTronicPlus II. Acest sistem are o cotieră și un joystick complet reproiectat și integrat pentru utilizare optima și productivitate. Această parte este, de asemenea, proiectată exclusiv pentru pulverizare, astfel încât lucrarea să poată fi efectuată în mod optim. Acest lucru face ca utilajul dumneavoastră sa fie ergonomic și sa functioneze foarte simplu. Există un singur ecran în cabină atât pentru pulverizare, cât și pentru GPS. Ce se întâmplă de fapt, este afișat pe ecran în timp real.

Plusurile Condor Endurance II:
Bazin de 8000 litri

La fel ca și predecesorul său,  acest pulverizator are un rezervor mare de 8000 de litri pentru o autonomie de lucru mai mare.

BalancePlus

Sistemul BalancePlus se dovedește prin simplitate și eficiență. Cu BalancePlus, rampa J este ținută în echilibru, chiar și în cele mai agresive condiții. Rampa J  este prinsa pe o suspensie în formă de semilună, care asigură echilibru în orice situație. Cadrul central a fost complet reproiectat. Are un sistem vertical unic de suspensie. Suspensia nu permite rampei să facă mișcări înainte sau înapoi. Acest lucru are avantajul că în condiții dificile, nu există subdozaj sau supradozaj.

2 ENDURANCE 2 3 ENDURANCE 2 4 ENDURANCE 2

StabiloPlus

condor1 condor2

La fel ca și predecesorul său, noul Condor Endurance II este, de asemenea, caracterizat de șasiul unic StabiloPlus. Baza pentru acest șasiu a fost pusă acum mai bine de 30 de ani și a fost dezvoltată special pentru pulverizatorul autopropulsat. Șasiul StabiloPlus anulează toate neregularitățile in câmp și pe drum, împiedică mișcările rampei în timpul stropirii , asigură o distribuție uniformă a solutiilor de protecție a culturilor și o distribuție uniformă a greutății pe toate cele patru roți

Șasiul StabiloPlus oferă mașinii o stabilitate enormă, permițând mașinii să ruleze pe pante abrupte, menținând în același timp o distanta la sol de 140 cm

Rampa – J

condor8a

Rampa de stropit are un design elegant, este foarte simplă și compactă. Sunt esențiale lungimile mai mari ale brațelor și vitezele de lucru mai mari, cu un braț stabil. Agrifac a dezvoltat rampa J în special pentru operatorii mașinilor autopropulsate. Profilul rotund și robust formează baza rampei - J. Calitatea și stabilitatea sunt caracteristicile acestei construcții rigide. Datorită designului modular, brațul poate fi ușor reglat sau modificat cu opțiuni precum HighTechAirPlus. Oferim secțiuni de 3 metri, secțiuni de 1,5 metri sau închidere separată pe fiecare duză. Rampa este disponibila în lungimi de până la 55 de metri.

GreenFlowPlus

Opțiunile unice și îmbunătățite sunt în concordanță cu îmbunătățirea pulverizării de înaltă calitate. Sistemul de pompare GreenFlowPlus, care și-a dovedit funcționarea, a fost îmbunătățit cu un regulator de presiune controlat pneumatic și este acum și mai compact, astfel încât să rămână foarte puțin lichid rezidual în rezervoare. În comparație cu predecesorul său, GreenFlowPlus este echipat cu valve cu comandă CAN cu debitmetru pentru debite și direcții optime de curgere și o pompă centrifugă în mai multe trepte, care menține un volum mai mare la presiuni de funcționare mai mari.

StrictHeightPlus
condor6 condor5a

Pentru a vă asigura că fiecare picătură ajunge la locul potrivit, înălțimea corectă de stropire este foarte importantă. Sistemele BalancePlus și StabiloPlus asigură acest lucru. Opțional putem oferi sistemul de control al înălțimii StrictHeightPlus pentru rampa. StrictHeightPlus utilizează senzori pe braț, care oferă un control individual al înălțimii pentru întrega rampa în timp ce utilizează sistemul BalancePlus.

HighTechAirPlus

condor4

Cu HighTechAirPlus puteți reduce cantitatea de litri stropiți pe hectar. nu trebuie să înlocuiți duzele si se poate pulveriza pe timp de vant pana la 4m/s, sistemul reducand semnificativ driftul.

HighTechAirPlus înseamnă că mereu pulverizați cu dimensiunea corectă a picăturilor. Dimensiunea picăturilor poate fi ajustată în mod continuu, de la foarte fin la picături mari, astfel încât să aveți o acoperire optimă în fiecare situație. Calitatea pulverizării este, de asemenea, mai ridicată, deoarece stropitul este mai puțin sensibil la vânt sau la viteza de deplasare.

StrictSprayPlus

9 ENDURANCE 2
O altă opțiune este sistemul StrictSprayPlus, care calculează viteza și cantitatea dorită de pulverizare pentru fiecare duză în parte. StrictSprayPlus are trei proprietăți care contribuie la aplicarea exactă a solutiilor:
1. Secțiuni cu o duză. Pentru a preveni suprapunerea și supra dozarea cât mai mult posibil, fiecare duza poate fi pornită și oprită separat.
2. Compensarea la curbe. Când efectuați o întoarcere în timp ce stropiți, rampa se deplasează la viteze diferite
3. Reglarea vitezei este independentă de presiune. StrictSprayPlus nu trebuie să schimbe presiunea de pulverizare și prin urmare, modelul de stropire și dimensiunea picăturilor rămân aceleași indiferent de debit.

NEED Farming

10 ENDURANCE 2
Una dintre tehnologiile viitoare și revoluționare este DynamicDosePlus.
Cu DynamicDosePlus puteți varia doza la nivelul plantelor. Dozările pot fi bazate pe imagini video, foto sau pe harțile generate de drone sau satelit.

Toate acestea fac ca, Condor Endurance 2 să fie cel mai inovativ pulverizator din lume care este pregătit pentru viitorul NEED Farming!

11 ENDURANCE 2 12 ENDURANCE 2 13 ENDURACE 2

 

 

cere oferta autopropulsate folosind formularul urmator

vom confirma in cel mai scurt timp

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!