A alege McCormick înseamnă a lucra cu un partener care oferă tehnologie, putere și fiabilitate fără compromisuri.

mccormick x8

McCormick X8 VT-Drive se remarcă prin noile linii de confort și design

McCormick X8 VT-Drive se remarcă prin noile linii de confort și design. X8 VT-Drive este disponibil în 2 modele cu puteri de 264 și 313 CP furnizate de motoarele cu 6 cilindri Betapower Fuel Efficiency de 6,7 litri.

În plus, X8 VT-Drive Stage V este pregătit pentru ghidare și dispune de sistemul McCormick Fleet & Remote Diagnostic Management pentru a monitoriza activitățile cheie ale flotei de tractoare în orice moment și oriunde în lume. Folosind protocoale IoT (Internet of Things), toate informațiile despre activitatea flotei, cum ar fi geolocalizarea, consumul, nivelurile, temperaturile și sesiunile de lucru sunt puse la dispoziție prin intermediul computerului sau al dispozitivului mobil. Acest lucru permite monitorizarea stării de funcționare a tractoarelor și menținerea în permanență sub control a eficienței acestora.

Première CAB

2 cabina

Cabina datorită designului său cu 4 stâlpi, oferă vizibilitate panoramică în toate direcțiile. Scaunul operatorului are suspensie pneumatică dinamică cu reglare automată a înălțimii și un spătar cu încălzire și ventilație. Cotiera dreapta adaposteste toate comenzile principale, iar joystick-ul multifunctional EasyPilot are o prindere ergonomica si functii clare.

3 motor

Motoare Betapower Fuel Efficiency pe șasiu din fontă

X8 VT-Drive este disponibil în 2 modele cu puteri de 273 și 313 CP furnizate de motoarele cu 6 cilindri Betapower Fuel Efficiency de 6,7 litri echipate cu turbocompresor eVGT cu geometrie variabilă controlată electronic și sistem de post-tratare a gazelor de eșapament SCR, pe deplin compatibil cu ultimele reglementari în vigoare.

VT-Drive - transmisie variabilă continuu

4 transmisie

Puterea sa constă în transmisia variabilă continuu cu patru trepte, viteză ECO de 40 km/h la 1300 rpm și viteză ECO de 50 km/h la 1600 rpm.

Sistem hidraulic adaptat nevoilor dumneavoastră specifice

5 sistem hifraulic

Tractoarele X8 dispun de un sistem hidraulic cu centru închis, cu pompă cu debit variabil. Aceasta înseamnă că pompa livrează întotdeauna exact cantitatea de ulei necesară sistemului, eliminând astfel risipa de energie inutilă.

Sistemul furnizează 157 l/min sistemului de ridicare și valvelor hidraulice și 115 l/min sistemului electronic de direcție, permițând funcționarea simultană a tuturor funcțiilor hidraulice.

Ridicatorul spate oferă o capacitate de ridicare de până la 12000 kg.

Sistemul include până la unsprezece supape electrohidraulice de la distanță: șase în spate, trei în față și două în mijloc.

pdf icon

 

DESCARCA BROSURA

 

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!