Noua serie X7.6 - Eficiență Maximă

tractor Mccormick x7 p6

Noua serie X7.6 a fost concepută pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale fermierilor și antreprenorilor moderni. Inspirat de designul auto, noul tractor X7.6 are linii mai agresive și o cabină spațioasă, cu comenzi simple, aranjate ergonomic, pentru o operare ușoară și convenabilă. Acoperișul cabinei a fost complet reamenajat, iar cele 12 lumini de lucru au fost repoziționate pentru a oferi vizibilitate deplină de jur împrejur pentru funcționarea pe timp de noapte. Capota a fost, de asemenea, reproiectată cu un aspect mai aerodinamic, agresiv, care îmbunătățește vizibilitatea în față.


Tracțiune, manevrabilitate și confort pe toate terenurile

1 tractor x7 tractiuneAvând motorul situat într-un șasiu și puntea față robustă cu roți independente, X7.6 este tractorul care transferă cea mai multă putere la sol din clasa sa. X7.6 oferă o tracțiune remarcabilă și o manevrabilitate excelentă, asigurând aderență și stabilitate optime pentru un confort superior de condus pe câmp și pe drum. Axa față este echipată cu diferențial de blocare complet hidraulic și cuplare electro-hidraulică a tracțiunii pe patru roți, asigurând eficiență și siguranță maximă pe toate terenurile. De asemenea, la frânare, tracțiunea integrală se cuplează automat, care la rândul său frânează puntea față pentru o frânare eficientă pe toate cele patru roți. Toate tractoarele X7.6 sunt echipate cu sistem de creștere a puterii de frânare pentru a reduce efortul necesar operatorului, îmbunătățind în același timp precizia de conducere.

Première CAB – Noul tău birou la clasa intai

2 tractor x7 cabinaPremiere Cab este un concept nou de design cu patru stâlpi, cu uși cu balamale spate, care oferă vizibilitate fără obstacole în toate direcțiile, oferind șoferului o vedere completă a punctelor moarte, fără a fi nevoie să-și schimbe poziția. Cabina este presurizată pentru a menține un mediu curat, fără praf. Un sistem de izolare fonică extrem de eficient menține un nivel de zgomot în cabină de numai 70 dB pentru un confort maxim de operare. Sistemul opțional de suspensie semiactivă electrohidraulic a cabinei îmbunătățește și mai mult confortul operatorului. Treptele de acces late și bine distanțate permit operatorului să urce și să iasă cu ușurință din cabină, în timp ce scaunul pasager se rabatează cu grijă, pentru un acces mai ușor și mai sigur. Interiorul cabinei are o potrivire și un finisaj în stil auto, cu materiale ușor de curățat la atingere. Panoul de bord și volanul pot fi reglate electric în înclinare și adâncime pentru a se potrivi nevoilor șoferului. Scaunul pivotant alcantara cu sistem de suspensie pneumatică dinamică și reglare complet automată a înălțimii oferă atât încălzire, cât și ventilație pentru confort maxim la conducere. Cotiera multifuncțională din partea dreaptă găzduiește comenzile principale ale tractorului dispuse într-un mod simplu și logic. Controlerul multifuncțional proiectat ergonomic oferă un control ușor și intuitiv al funcțiilor cheie ale tractorului. În cotieră este integrat un monitor cu ecran tactil DSM de 12 inch, cu grafică simplă asemănătoare unei tablete, care permite operatorului să gestioneze și să ajusteze rapid parametrii de funcționare a tractorului. Noul Premier Cab oferă, de asemenea, funcții noi și suplimentare, cum ar fi camerele cu vedere față și spate și meniul intuitiv MyHMF pentru gestionarea automată a operațiunilor de la capăt de rand. Echipamentul standard al Premiere Cab include un compartiment frigorific de depozitare în cabină și un suport pentru sticle, prize de 12 V pentru încărcarea dispozitivelor mobile, o oglindă internă și o trapă transparentă care se deschide, oferind vizibilitate suplimentară pentru operațiunile cu incarcatorul frontal. Integrat în plafonul cabinei, un control automat al climatizării extrem de eficient menține temperatura dorită a cabinei, indiferent de condițiile meteorologice exterioare.

Noul motor Betapower Fuel Efficiency – Putere de tractiune maxima în teren

3 tractor x7 motorGama de tractoare X7.6 este propulsată de noile motoare turbo Beta Power Fuel Efficiency 6.7L cu șase cilindri, cu tehnologie multivalve și sistem electronic de injecție common rail. Motoarele sunt amplasate într-un șasiu robust care ajută la reducerea nivelurilor de zgomot și vibrații din cabină. Răcirea motorului este asigurată de un ventilator viscotronic controlat electronic, care este standard pe întreaga gamă. Această soluție îmbunătățește eficiența răcirii, reducând în același timp consumul de combustibil și nivelurile de zgomot. Noile Beta Power Fuel Efficiency care alimentează seria X7.6 sunt motoare de ultimă generație concepute pentru a oferi fermierilor simplitate și funcționalitate, fără a compromite performanța, fiabilitatea și durabilitatea. Acestea sunt dotate cu sistemul Power Plus care reglează electronic puterea motorului pentru a răspunde la diferitele condiții de sarcină. În timpul aplicațiilor de transport sau al operațiunilor cu priza de putere, Power Plus furnizează automat 10 CP suplimentari pentru a face față condițiilor dificile și sarcinilor grele, menținând în același timp viteza și productivitatea. Cu Power Plus, tractoarele X7.6 vor livra puteri maxime de 190, 210 și 225 CP.

Transmisia P6 Drive: viteza potrivită pentru fiecare aplicație

Transmisia P6-Drive cu cinci game și powershift cu șase trepte în deplasare încorporează o schimbare robotizată a intervalului și un inversor electrohidraulic pe coloana de direcție care oferă 30 de viteze înainte și 15 înapoi. În plus, o opțiune de super-reductor ofera 54 de viteze înainte și 27 în marșarier. Acolo unde este permis legal, se poate atinge o viteză maximă de 50 km/h. Transmisia P6-Drive este, de asemenea, echipată cu o funcție Oil Cut-off, care permite o gestionare mai eficientă a sistemului de frânare pentru o performanță mai bună pe drum și o economie de combustibil îmbunătățită în orice aplicație.

Controler multifuncțional

Un controler cu design ergonomic integrat în cotiera multifuncțională oferă un control ușor și intuitiv al transmisiei P6-Drive, permițând operatorului să schimbe toate treptele de viteză fără a apăsa pedala de ambreiaj. Butonul Powershift permite o progresie fără probleme a vitezei atât pe câmp, cât și pe drum. Controlerul multifuncțional integrează toate funcțiile principale pentru funcționarea tractorului și a utilajului. Butoanele MyFunctions permit operatorului să selecteze și să activeze până la cinci funcții diferite, cum ar fi facilitatea APS Auto Powershift, blocarea diferențialului, funcționarea 4WD, butonul de decuplare, ridicarea/coborârea rapidă a ridicatorului din spate, controlul vitezei de croazieră, o supapă de la distanță și  management-ul capătului de solă. Toate funcțiile sunt afișate clar pe panoul de instrumente digital și pe monitorul cu ecran tactil DSM. La tractoarele X7.6 cu transmisie P6-Drive, cabina este disponibilă în două versiuni:

- Premium, cu comenzi pe cotiera multifuncțională;
- Eficient, cu comenzi pe consola din dreapta care integrează si controlerul multifunctional.

Transmisia automată Smart APS Auto Powershift

4 tractor x7 transmisiaPe gama X7.6, transmisia P6-Drive poate fi controlată atât manual, cât și automat. Pe baza condițiilor de încărcare, a turației motorului și a rpm, funcția Auto Powershift (APS) selectează automat treapta potrivită în fiecare gamă. Acest lucru îmbunătățește performanța tractorului și siguranța la conducere, optimizând în același timp economia de combustibil.

Sistem Stop & Action

Sistemul Stop & Action integrează funcția De-clutch în pedala de frână. Acest lucru permite operatorului să oprească tractorul fără a apăsa pedala de ambreiaj și fără a utiliza inversorul electrohidraulic. Prin utilizarea combinată a sistemelor Stop & Action și APS, transmisia P6-Drive asigură o conducere lină, comparabilă cu cea a unei transmisii CVT.

X7.6 știe cum să vă sporească productivitatea

5 tractor x7 productivitateaTractoarele din seria X7.6 dispun de un sistem hidraulic cu centru închis, cu pompă cu cilindree variabilă. Aceasta înseamnă că pompa livrează întotdeauna exact cantitatea de ulei necesară sistemului, eliminând astfel risipa de energie inutilă. Sistemul furnizează până la 160 l/min ridicatorului spate și supapelor de la distanță, permițând funcționarea simultană a tuturor funcțiilor hidraulice. Sistemul hidraulic include și o pompă de direcție cu debit de 44 l/min. Gama X7.6 a fost concepută pentru a funcționa într-o varietate de condiții cu unelte grele, care necesită putere. Priza de putere oferă patru viteze: 1000, 1000Eco, 540 și 540Eco rpm, iar designul transmisiei asigură pierderi minime de putere și, prin urmare, productivitate maximă. Un ambreiaj acţionat electrohidraulic permite cuplarea lină şi modulată a prizei de putere, asigurând o pornire uşoară a utilajului. Tractoarele din seria X7.6 sunt echipate cu sistemul Power Plus, care mărește automat puterea disponibilă atunci când priza de putere este operațională. Acest lucru permite motorului să mențină o putere constantă pe măsură ce sarcina variază, permițând utilizarea optimă a prizei de putere pentru performanță și productivitate îmbunătățite a tractorului. Ridicatorul spate este echipat cu senzor de tragere a barei inferioare pentru un control precis al utilajului și oferă o capacitate maximă de ridicare de 9300 kg.

pdf icon

 

DESCARCA BROSURA

X7 P6 drive

 

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!