Seria X5: gama de tractoare utilitare care vor surprinde fermierii

x5 1

Eficient, confortabil și versatil, McCormick X5 este un companion excelent pe care te poți baza mereu.

McCormick X5 este un tractor utilitar cu adevărat versatil. Ideal pentru sarcini în câmp deschis, cum ar fi aratul, lucrarea patului germinativ, acest tractor este perfect la îndemână pentru semănat și fân, precum și pentru creșterea animalelor și aplicații de transport. Conceput pentru a face față unei game largi de sarcini cu eficiență maximă, tractorul X5 oferă, de asemenea, un confort superior în stil auto. Proiectat având în vedere versatilitatea, noul X5 poate fi adaptat pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui fermier.

 

Caracteristicile cheie ale tractorului X5 includ:

Cabină cu patru stâlpi, montată ISO, cu vizibilitate integrală și potrivire și finisare de calitate auto pentru un confort maxim de operare. Toate comenzile sunt aranjate ergonomic, iar un nou controler multifuncțional oferă un control ușor și precis al tuturor funcțiilor tractorului și utilajului, inclusiv încărcătorul frontal și transmisia Hi-Lo și HML. Acoperișul cu profil redus permite accesul ușor la hambarele și grajdurile cu tavanul jos, în timp ce trapa transparentă a acoperișului oferă o vizibilitate suplimentară pentru funcționarea încărcătorului frontal.

Noile motoare FPT de 3,6 litri care îndeplinesc reglementările privind emisiile Stage V/Tier 4 Final cu puteri de până la 114 CP.

Transmisii extrem de configurabile, de la o transmisie cu transfer sincronizat Speed Four cu 12 viteze înainte și 12 înapoi până la o transmisie XtraShift cu powershift HML, transfer de putere modulat și super-reductor care oferă până la 48 de viteze înainte și 16 înapoi.

Sistem hidraulic cu pompă triplă care asigură un debit total de 82 l/min pentru funcționarea eficientă a tuturor funcțiilor hidraulice și a valvelor.

Opțional: ridicător frontal, PTO și încărcător frontal McCormick M20.

Disponibil: sistem de ghidare prin satelit pentru precizie maximă de lucru; Sistem ISObus pentru control simplu și eficient al utilajului, inclusiv în regim automat; Sistem de management al flotei pentru monitorizarea de la distanță a principalelor activități ale flotei de tractoare și colectarea datelor în timp real.

 

Total View Slim Cab

1   cabinaSpațioasă, silențioasă, inovatoare din punct de vedere tehnic și mai ales confortabilă – aceasta este noua cabină Total View Slim a lui McCormick X5.

Noua cabină oferă confortul a două unități de suspensie silent-block în față și a două suporturi de cauciuc care absorb șocuri în spate pentru o experiență unică de condus. Această soluție reduce vibrațiile cauzate de teren accidentat, făcând zile de lucru mai relaxante și productive.

De asemenea, un nou sistem de izolare fonică asigură cabina să fie complet izolată de zgomotul exterior. Fiecare detaliu din cabina Total View Slim a fost proiectat ținând cont de confortul operatorului: interior spațios, potrivire și finisare de calitate auto, podea plată, scaun cu suspensie pneumatică, volan telescopic cu înclinare reglabilă cu panoul de instrumente, ușor de utilizat.

Comenzi ergonomice, controler multifuncțional, sistem de climatizare de înaltă performanță, radio DAB+ și o mulțime de alte conforturi vă fac zilele de lucru mai plăcute și relaxante. Cu designul său cu patru stâlpi și panourile mari de sticlă, cabina Total View Slim oferă o vedere de jur împrejur excelentă și o vizibilitate bună la distanță apropiată, ceea ce face manevrarea sigură și ușoară în locuri înguste și la capăt de solă.

Până la zece lumini LED cu contrast ridicat, dintre care șase montate pe plafonul cabinei, asigură iluminarea zilei în timpul funcționării pe timp de noapte, în timp ce trapa transparentă a acoperișului oferă o vizibilitate suplimentară pentru lucrul cu încărcătorul. Cu X5, zilele lungi de lucru pe câmp sunt mai puțin obositoare și mai productive.

 

Motoare FPT F36 pentru eficiență maximă

2 motorNoile tractoare X5 sunt propulsate de motoare turbo FPT F36 3.6L, 16 supape, cu patru cilindri, cu intercooler și sistem de injecție Common Rail.

Cele trei modele din gamă furnizează 95, 102 și 114 CP și respectă reglementările Stage V/Tier 4 Final privind emisiile folosind tehnologiile de post-tratare DOC, DPF și SCR. Potrivirea motor/transmisie a fost reproiectată, permițând inginerilor McCormick să mute sistemul de post-tratare a gazelor de evacuare de la stâlpul drept al cabinei până sub capotă pentru o vizibilitate sporită a operatorului în timpul lucrului.

Motoarele FPT F36 care propulsează tractoarele X5 sunt echipate cu un sistem de injecție common rail controlat de computer care furnizează motorului o cantitate de combustibil măsurată cu precizie pentru performanță îmbunătățită și consum redus de combustibil. Eficiența consumului de combustibil este îmbunătățită și mai mult cu Comutatorul Memo al motorului, un dispozitiv care stochează și amintește turația motorului cea mai potrivită pentru munca depusă.

Tractorul X5 este echipat cu un nou rezervor de combustibil de 135 litri, care permite perioade lungi de funcționare fără realimentare.

 

Cu X5, alegi transmisia care se potrivește cel mai bine nevoilor tale

3 transmisiaProiectat având în vedere versatilitatea, tractorul multirol McCormick X5 oferă până la opt configurații de transmisie pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărei ferme: 

1. Speed-Four: 12/12 viteze cu navetă sincronizată.
2. Speed-Four: 16/16 viteze cu transfer sincron și super-reductor.
3. Power Four cu hidraulic Hi-Lo: 24/24 de viteze cu navetă sincronizată.
4. Power Four cu hidraulic Hi-Lo: 32/32 de viteze cu navetă sincronizată și super-reductor.
5. Power Four cu hidraulic Hi-Lo: 24/24 de viteze cu inversor electro-hidraulic.
6. Power Four cu hidraulic Hi-Lo: 32/32 viteze cu inversor electro-hidraulic și super-reductor.
7. XtraShift cu HML powershift: 36/12 viteze cu powershift.
8. XtraShift cu HML powershift: 48/16 viteze cu powershift și super-reductor. McCormick și-a îmbunătățit în continuare renumita gamă de transmisii robuste și fiabile pentru a maximiza performanța tractorului în ceea ce privește puterea și eficiența consumului de combustibil.

 

Versatilitate hidraulică adevărată pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră

 4 versatiltate hidraulicaX5 dispune de un sistem hidraulic cu centru deschis, cu o pompă care asigură un debit de 62 l/min sau 82 l/min pentru a acționa supapele de la distanță, ridicătoarele față și spate și încărcătorul frontal. O a doua pompă cu un debit de 32 l/min este dedicată sistemului de direcție.

Această capacitate hidraulică permite operatorului să:
> accelereze lucrul;
> execute mai multe sarcini simultan;
> execute sarcini mai grele;
> reducă consumul de combustibil datorită funcționării motorului cu turații mai mici;
> experimenteze niveluri mai ridicate de confort și bunăstare, deoarece turația mai mică a motorului reduce zgomotul și vibrațiile;
> Vireze lin, chiar și atunci când efectuează cele mai solicitante sarcini, datorită pompei de direcție dedicate.

Sistemul hidraulic al lui X5 operează până la șapte funcții hidraulice: trei valve mecanice și una electronică montate în spate, două valve montate la mijloc pentru utilizarea unui încărcător frontal și a altor unelte montate în față și un divizor de debit în două sensuri care împarte o valvă în două.

Sunt disponibile patru tipuri de supape la distanță care pot fi utilizate în combinație pentru a se potrivi diferitelor cerințe de aplicație:
- Standard: cu dublă acțiune;
- Kick-out: cu deblocare automată a blocului;
- Flotant: pentru unelte care urmează conturul solului;
- Motor hidraulic/flotant: pentru unelte care necesită un motor hidraulic sau o funcție de flotant.

Tractorul multifuncțional X5 este un campion al versatilității și eficienței: fiecare configurație permite tractorului să lucreze cu ridicătorul frontal, cu încărcătorul frontal, cu ridicătorul din spate și cu o varietate de unelte montate în față și în spate. Fiecare valvă dispune de cuplaje cu eliberare rapidă de înaltă calitate, ușor de atins, pentru o funcționare rapidă. De asemenea, divizorul de debit permite utilizatorului să ajusteze debitul de ulei livrat la fiecare telecomandă.

 

x5 specificatii

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!