COMPANIERUL TĂU BUN LA TOATE

x4 1

Tractoarele din noua serie McCormick X4 sunt proiectate având în vedere simplitatea, eficiența și versatilitatea. Disponibil atât în versiunea cu cabină, cât și în versiunea de rulare, X4 este ideal pentru a satisface nevoile fermierilor care au nevoie de un tractor polivalent, cu costuri reduse. Perfect pentru podgorii și livezi cu rânduri largi, X4 se potrivește la fel de bine la arat, la cultivat și la grăpare mici loturi de pământ, precum și la semănat și fân. Vizibilitatea sa excelentă asigură lucrul în siguranță cu încărcătorul, iar dimensiunea sa compactă permite o manevrabilitate optimă în interiorul hambarelor și șopronelor, în timp ce stabilitatea sa va asigura o funcționare în siguranță pe teren în pantă și în timpul transportului rutier.

Cabină TOTAL VIEW SLIM

1   cabina

Un mediu spațios, o podea plată, izolație fonică eficientă, potrivire și finisare de calitate auto, comenzi aranjate ergonomic, un volan care se înclină cu panoul de instrumente: cabina Total View Slim este concepută pentru a oferi operatorului confort maxim și ușurință de utilizare, făcând zilele lungi de lucru în câmp mai puțin obositoare și stresante. Sistemul de climatizare, integrat convenabil în acoperișul cu profil redus, menține un mediu de lucru confortabil, indiferent de condițiile meteorologice exterioare. Filtrele aparatului de aer condiționat sunt situate pe fiecare parte a plafonului cabinei și sunt ușor de accesat pentru curățare. Suprafața generoasă a cabinei oferă o vizibilitate neobstrucționată de 360 de grade pentru o manevrare ușoară în locuri înguste, unde este nevoie de lucru la distanță apropiată. Cabina Total View Slim îndeplinește standardele de siguranță FOPS (Falling Objects Protecting Structure) pentru utilizarea încărcătoarelor frontale și are o trapă transparentă pe acoperiș pentru o vizibilitate suplimentară în timpul funcționării încărcătorului. Echipat cu o dimensiune adecvată a anvelopei, tractorul X4 atinge o lățime minimă de doar 1820 mm, ceea ce îl face ideal pentru lucrul între rândurile de livezi.

Motor KOHLER KDI pentru performanță ridicată și economie de combustibil

2   motorMcCormick X4 este propulsat de un motor Kohler KDI 2504 TCR cu patru cilindri, intercooler turbo, cu tehnologie cu mai multe supape și sistem electronic de injecție common rail. Motorul Kohler oferă performanțe superioare în ceea ce privește puterea, cuplul de rezervă și economia de combustibil.

În plus, sistemul de post-tratare a gazelor de evacuare al lui X4 nu conține uree, ceea ce simplifică electronica și îmbunătățește economia de combustibil și fiabilitatea.

X4 este echipat cu un rezervor de combustibil de 85 de litri care asigură multe ore de funcționare fără realimentare.

Eficiența consumului de combustibil este îmbunătățită și mai mult cu comutatorul Engine Memo, un dispozitiv care permite operatorului să memoreze și să amintească turația motorului cea mai potrivită pentru instrumentul utilizat. Această automatizare simplifică munca și minimizează riscul de eroare, reducând astfel stresul operatorului.

 

Transmisii robuste pentru performanță versatilă și eficientă

3   transmisieNumele McCormick reprezintă o tehnologie fără compromisuri. Rămânând fidel filozofiei sale de design, McCormick a dezvoltat o gamă de transmisii robuste și eficiente pentru a satisface nevoile fiecărui client. Pentru gama de tractoare X4, McCormick oferă două configurații de transmisie:

- O transmisie Speed Four cu Hi-Lo mecanică care oferă 24 de viteze înainte și 24 înapoi. Această transmisie oferă schimbări precise ale treptei de viteză pentru un confort maxim de operare.

- O transmisie Power Four cu power shuttle care oferă 12 viteze înainte și 12 înapoi. Această configurație este ideală pentru acele sarcini care necesită schimbare frecventă înainte/înapoi și ajută la creșterea confortului operatorului în timpul zilelor lungi de lucru pe câmp.

Transmisia Speed Four cu Hi-Lo mecanică oferă patru viteze sincronizate și trei trepte mecanice oferind 24 de trepte înainte și 24 de mers înapoi. Distanța optimă a rapoartelor de transmisie asigură că operatorul are întotdeauna viteza potrivită pentru fiecare aplicație.

Conceputa pentru fiabilitate, transmisia electrohidraulică Power Four oferă 12 viteze înainte și 12 înapoi. Inversorul electro-hidraulic amplasat pe coloana de direcție permite schimbarea rapidă și convenabilă înainte-înapoi.

Sistem hidraulic adaptat nevoilor dumneavoastra

4   sistem hidraulicSistemul hidraulic al gamei X4 dispune de două pompe. O singură pompă asigură un debit de 30 l/min sistemului de direcție, asigurând o virare lină și precisă pe câmp și pe drum pentru un confort sporit și productivitate operatorului. Cealaltă pompă furnizează 52 l/min ridicătorului și supapelor de la distanță. Pentru a îmbunătăți și mai mult performanța hidraulică a tractorului, gama X4 vine standard cu o conductă de retur fără presiune la rezervorul de ulei. Această soluție previne supraîncălzirea uleiului, eliminând necesitatea ajustării continue a debitului și elimină contrapresiunea, optimizând astfel funcționarea utilajului.

X4 poate fi echipat cu până la cinci valve la distanță, trei montate în spate și două montate la mijloc. Valvele cu montare intermediară, operate de un joystick, permit utilizarea fie a unui ridicător frontal, fie a unui încărcător frontal. Tractorul X4 oferă patru tipuri de valve care pot fi utilizate în combinație pentru a se potrivi nevoilor diferitelor aplicații.

. x4 specificatii

 

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!