faresin main2

Faresin FULL ELECTRIC este o linie lansată în 2018 odată cu introducerea primului manipulator telescopic complet electric. Mașinile FULL ELECTRIC sunt bijuterii tehnologice, proiectate și industrializate de Faresin Industries, care materializează conceptul de durabilitate efectivă: respect pentru mediul înconjurător care nu renunță la rentabilitate și performanță.

Reducerea la zero a emisiilor de CO2 permite, de asemenea, utilizarea în medii închise, cum ar fi depozitele, zonele logistice și operațiunile agricole, îmbunătățind nivelul de confort și siguranță în mediul de lucru. Nivelul redus de zgomot permite operarea în medii și locuri de muncă, unde nu este recomandată utilizarea motoarelor endotermice. Manipulatoarele telescopice complet electrice pot fi utilizate în orice condiție de lucru datorită manevrabilității și direcției pe 4 roți cu tracțiune integrală. 

Caracteristici principale
 • Capacitate maxima ridicare 2,6 tone
 • Inaltime maxima de ridicare 5,9 m
 • Extindere max brat  3,2 m
 • Unghi basculare 155 °
 • Numărul de secțiuni brat 1
 • Greutate 4800 kg
Configurare
 • Baterie de până la 43 kW/h (560 Ah)
 • Motor transmisie 30 kW (S2)
 • Motor hidraulic de serviciu 18 kW (S3)
 • Viteza 12 km/h
 • Debit hidraulic/presiune operare
  80/230 l/bar
 • Raza de viraj 3,25 m
 • Roți 12-16.5
Dimensiuni
 • Inaltime 1935 mm
 • Latime 1890 mm
 • Lungime 4035 mm

 

pdf icon


FISA DATE TEHNICE

faresin electric 1


Agil, silențios și sustenabil.
Faresin 6.26 Full Electric este potrivit pentru orice tip de utilizare datorită capacității sale de ridicare de 2,6 tone și a unei înălțimi maxime de 6m.
Echivalent față de versiunea cu motor diesel, a fost creat pentru a fi o alternativă echivalentă ecologică.

PRIMUL DIN LUME

faresin electric 2SUSTENABILITATE CARE FUNCTIONEAZA
Primul manipulator telescopic Full Electric care a fost produs în masă la scară globală, conform standardelor de calitate in producție de neegalat. O bijuterie tehnologică, proiectată și industrializată în sediul Faresin, care introduce conceptul de sustenabilitate efectivă: respectul pentru mediu fără a sacrifica profitabilitatea și performanța.

PRODUCTIVITATE CRESCUTA

faresin electric 3VALOARE VERDE
Cu puterea sa sustenabila și silentioasă, poate funcționa liber in toate mediile urbane și în toate zonele de lucru excluse anterior: locuri închise, medii cu o concentrație mare de oameni, gări și zone aeroportuare, centre istorice, sere. Sistemul de telemetrie FARMATICS permite analizarea tuturor indicatorilor de performanță și consumul vehiculului și, dacă este necesar, interventia de la distanță. Geolocalizarea constantă și urmărirea stării activității il fac un instrument neprețuit pentru managementul flotei.

FARA COMPROMISURI IN PERFORMANTA

faresin electric 4ADN sustenabil, ideal pentru construcții, agricultură și creșterea ecologică a animalelor. Confortul ecologic este marca sa comercială. Cabina este cea mai spațioasă din segmentul său, cu instrumente ușor de utilizat și ergonomie maximă. Monitorul LED color asigură un contrast optim în fiecare condiție de lumină pentru o lizibilitate maximă a tuturor indicatoarelor principale ale mașinii.

- Acumulator standard de 80V si capacitate de 24 kw/h (optional acumulator de 32 si 43 kw/h)
- 5 sistem de incarcare: integrat standard, integrat rapid, extern rapid si extern trifazat Timp de incarcare de 3 ore cu incarcator rapid incorporat
- Autonomie maxima de pana la 10 ore 

VERSATIL SI FIABIL

faresin electric 5Șasiul, construit în întregime de FARESIN, este compact și puternic și poate face față oricăror condiții de lucru.6.26 FULL ELECTRIC este compatibil cu conexiunile Euro și Faresin și cu o gamă largă de atașamente pentru uz industrial, construcții sau agricol (furci, găleți, brațe de ridicare).
- Aditional, bratul flotant permite copierea cu precizie a terenului in momentul folosirii unor atasamente precum lame sau maturi.
- Transmisia cu frânare regenerativă menține eficientă gestionarea încărcării chiar și în timpul transferurilor în interiorul șantierului.
- Sistemul de iluminare cu LED permite operarea chiar si in spatiile cele mai intunecate.

CABINA SPATIONASA SI ERGONOMICA

faresin electric 6Cabina este cea mai spațioasă din segmentul său, cu instrumente ușor de utilizat și ergonomie maximă.

Monitorul LED color asigură un contrast optim în orice moment pentru o lizibilitate maximă a tuturor indicatoarelor majore ale mașinii.


 

 

pdf icon



CATALOG FARESIN 6.26 FULL ELECTRIC

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!