BW 100 1

MASINA DE INFOLIAT MARCA ENOROSSI MODEL BW 100

Masina de infoliat BW100 este un concept nou de infoliere a balotilor prin sistemul de lucru satelit. Dispozitivul de auto-încărcare faciliteaza intreaga operatiune de la preluar, infoliere si pozitionare pe sol gata de a fi preluat. Două role de ghidare pozitioneaza balotul pentru a fi ridicat in platforma de lucru. Dispozitivul ce efectueaza operatiunea de infoliere functioneaza pe principiul satelitului asigurănd o înfășurare rapidă și precisă a balotului. Modelul de masina pentru infoliat BW100 este montata foarte aproape de tractor pentru o distribuție corecta a greutatii, odata cu aceasta urmarinduse a se obtine și stabilitate maxima în timpul lucrului. Utilajul mai poate fi echipat cu un sistem vertical de pozitionare a balotului. Diametrul maxim al balotului cilindric poate fi de 120 cm x 150 cm, iar greutatea balotului poate fi de 1000 kg maxim.

 


 

BW 150 2

MASINA DE INFOLIAT MARCA ENOROSSI MODEL BW 150

Masina de infoliat BW 150 este o mașina echipata cu sistem de prindere in 3 puncte iar actionarea intregului ansamblu de lucru este efectuata de motorul hidraulic conectat la priza de putere. Puterea necesară pentru tractor este minim 30 CP. Posibilitatea de a folosi folie de plastic de 500 mm sau 750 mm. lăţime. Timp operational de infoliere a balotului de la momentul preluarii este de 1,3 min - 2 min. In versiunea standard masina vine echipata cu kit -ul vertical de poziționare a balotului la momentul descărcarii. Diametrul maxim al balotului cilindric poate fi de 120 cm x 150 cm.

 


 

BW 200 3

MASINA DE INFOLIAT MARCA ENOROSSI MODEL BW 200

Masina de infoliat BW 200 este o mașină profesionista, tractata cu braț de încărcare lateral, proiectată pentru fermele medii si marii care au nevoie de infoliere intr-un timp cat mai scurt. Echipata cu 4 role de otel pentru efectuarea operatiunii de infoliere. Posibilitatea de a folosi folie de plastic de 500 mm sau 750 mm lățime, timpul de lucru al operatiunii de infoliere de la momentul preluarii balotului este de 1,3 min - 2 min. Kit vertical de poziționare a balotului la descărcare in versiunea standard. Dimensiunea minima a balotului poate fi de 120 cm x 120 cm. 

 


 

BW 300 4
MASINA DE INFOLIAT MARCA ENOROSSI MODEL BW 300

Masina de infoliat BW 300 este masina tractata cu încărcare frontală, proiectat pentru fermierii și prestatorii de servicii care sunt în căutarea performantei pentru infoliere si timp de lucru. Echipata cu 4 role de oțel, se poate utiliza folie de plastic de 500 mm sau 750 mm lăţime. Timpul intregii operatiuni este 1,3 min - 2 min. Standard masina este echipata cu kit vertical de poziționare a balotului si un kit robust la descărcare. Latimea de transport 250 cm, lungimea masinii de 600 cm iar dimensiunea maxima a balotului  poate fi de 120 cm x 150 cm.

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!