Noua serie X7.6: Tehnologie și Productivitate

tractor mccormick x7.6 vt drive

Noua serie X7.6 a fost concepută pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale fermierilor și antreprenorilor moderni. Inspirat de designul auto, noul tractor X7.6 are linii mai agresive și o cabină spațioasă, cu comenzi simple, aranjate ergonomic, pentru o operare ușoară și convenabilă. Acoperișul cabinei a fost complet restilizat, iar cele 12 lumini de lucru au fost repoziționate pentru a oferi vizibilitate deplină de jur împrejur pentru funcționarea pe timp de noapte. Capota a fost, de asemenea, reproiectată cu un aspect mai aerodinamic, agresiv, care îmbunătățește vizibilitatea în față.

Tracțiune, manevrabilitate și confort pe toate terenurile

1aAvând motorul situat într-un șasiu și puntea față robustă cu roți independente, X7.6 este tractorul care transferă cea mai multă putere la sol din clasa sa. X7.6 oferă o tracțiune remarcabilă și o manevrabilitate excelentă, asigurând aderență și stabilitate optime pentru un confort superior de condus pe câmp și pe drum. Axa față este echipată cu diferențial de blocare complet hidraulic și cuplare electro-hidraulică a tracțiunii pe patru roți, asigurând eficiență și siguranță maximă pe toate terenurile. Frânele în baie de ulei cu mai multe discuri de mare capacitate asigură o putere de oprire controlată în siguranță. De asemenea, la frânare, tracțiunea integrală se cuplează automat, care la rândul său frânează puntea față pentru o frânare eficientă pe toate cele patru roți. Toate tractoarele X7.6 sunt echipate cu sistem de creștere a puterii de frânare pentru a reduce efortul necesar operatorului, îmbunătățind în același timp precizia de conducere.

 

Première CAB – Noul tău birou la clasa intai

Premiere Cab este un concept nou de design cu patru stâlpi, cu uși cu balamale spate, care oferă vizibilitate fără obstacole în toate direcțiile, oferind șoferului o vedere completă a punctelor moarte, fără a fi nevoie să-și schimbe poziția. Cabina este presurizată pentru a menține un mediu curat, fără praf. Un sistem de izolare fonică extrem de eficient menține un nivel de zgomot în cabină de numai 70 dB pentru un confort maxim de operare. Sistemul opțional de suspensie semiactivă electrohidraulic a cabinei îmbunătățește și mai mult confortul operatorului. Treptele de acces late și bine distanțate permit operatorului să urce și să iasă cu ușurință din cabină, în timp ce scaunul pasager se rabatează cu grijă, pentru un acces mai ușor și mai sigur. Interiorul cabinei are o potrivire și un finisaj în stil auto, cu materiale ușor de curățat la atingere. Panoul de bord și volanul pot fi reglate electric în înclinare și adâncime pentru a se potrivi nevoilor șoferului. Scaunul pivotant alcantara cu sistem de suspensie pneumatică dinamică și reglare complet automată a înălțimii oferă atât încălzire, cât și ventilație pentru confort maxim la conducere. Cotiera multifuncțională din partea dreaptă găzduiește comenzile principale ale tractorului dispuse într-un mod simplu și logic. Controlerul multifuncțional proiectat ergonomic oferă un control ușor și intuitiv al funcțiilor cheie ale tractorului. În cotieră este integrat un monitor cu ecran tactil DSM de 12 inch, cu grafică simplă asemănătoare unei tablete, care permite operatorului să gestioneze și să ajusteze rapid parametrii de funcționare a tractorului. Noul Premier Cab oferă, de asemenea, funcții noi și suplimentare, cum ar fi camerele cu vedere față și spate și meniul intuitiv MyHMF pentru gestionarea automată a operațiunilor de la capăt de rand. Echipamentul standard al Premiere Cab include un compartiment frigorific de depozitare în cabină și un suport pentru sticle, prize de 12 V pentru încărcarea dispozitivelor mobile, o oglindă internă și o trapă transparentă care se deschide, oferind vizibilitate suplimentară pentru operațiunile cu incarcatorul frontal. Integrat în plafonul cabinei, un control automat al climatizării extrem de eficient menține temperatura dorită a cabinei, indiferent de condițiile meteorologice exterioare.

2 cabina2 

Noul motor Mo Betapower Fuel Efficiency – Putere de tractiune maxima în teren

3 motor tractorGama de tractoare X7.6 este propulsată de noile motoare turbo Beta Power Fuel Efficiency 6.7L cu șase cilindri, cu tehnologie multivalve și sistem electronic de injecție common rail. Motoarele sunt amplasate într-un șasiu robust care ajută la reducerea nivelurilor de zgomot și vibrații din cabină. Răcirea motorului este asigurată de un ventilator viscotronic controlat electronic, care este standard pe întreaga gamă. Această soluție îmbunătățește eficiența răcirii, reducând în același timp consumul de combustibil și nivelurile de zgomot. Noile Beta Power Fuel Efficiency care alimentează seria X7.6 sunt motoare de ultimă generație concepute pentru a oferi fermierilor simplitate și funcționalitate, fără a compromite performanța, fiabilitatea și durabilitatea. Acestea sunt dotate cu sistemul Power Plus care reglează electronic puterea motorului pentru a răspunde la diferitele condiții de sarcină. În timpul aplicațiilor de transport sau al operațiunilor cu priza de putere, Power Plus furnizează automat 10 CP suplimentari pentru a face față condițiilor dificile și sarcinilor grele, menținând în același timp viteza și productivitatea. Cu Power Plus, tractoarele X7.6 vor livra puteri maxime de 210, 225 și 240 CP.

VT-Drive - transmisie variabilă continuu

4 vt drive

O gamă puternică și versatilă de tractoare precum X7.6 trebuie să poată face față tuturor tipurilor de sarcini și condiții de teren. Transmisia variabilă continuă VT-Drive este proiectată pentru a asigura toată versatilitatea și flexibilitatea cerute de agricultura modernă. Combinând un motor puternic cu o transmisie variabilă continuă în patru trepte VT-Drive, cu patru angrenaje planetare cu ambreiaje răcite cu ulei, X7.6 asigură o accelerare rapidă și o capacitate de răspuns excelentă, făcând munca mai ușoară și mai eficientă. Transmisia VT-Drive oferă patru intervale de viteză cu viteze de avans de la 40 m/h la 50 km/h pentru productivitate maximă în orice aplicație. Transmisia McCormick VT-Drive cu tehnologia sa în patru trepte stabilește un nou reper în transmisiile variabile continue. Folosirea unei transmisii CVT în patru trepte în loc de transmisia obișnuită în două trepte oferă beneficii reale fermierilor și antreprenorilor agricoli care caută tractoare multifuncționale capabile să asigure productivitate maximă, indiferent de sarcină sau de condițiile de teren. Această transmisie oferă patru intervale de viteză pentru a se potrivi diferitelor cerințe de operare:

- Gama 1 Creeper: 0,5 - 3 km/h
- Interval 2 Câmp 1: 0,5 - 12 km/h
- Interval 3 Câmp 2: 0,5 - 21 km/h
- Gama 4 Transport: 0,5 - 40 sau 50 km/h

Transmisia VT-DRIVE are patru moduri de operare:

Modul Auto - Unitatea de control electronic controlează turația motorului și raportul de transmisie, pe baza parametrilor setați pe potențiometru, pentru a atinge viteza necesară.
Modul manual - Operatorul setează turația motorului folosind clapeta de accelerație manuală. Unitatea electronică controlează raportul de transmisie pentru a atinge viteza necesară.
Modul PTO - Operatorul setează turația motorului folosind clapeta de accelerație manuală. Unitatea electronică controlează raportul de transmisie pentru a atinge viteza necesară, cu prioritate pe turația prizei de putere.
Modul Cruise - Operatorul selectează viteza de deplasare a tractorului care rămâne constantă. 

X7.6 știe cum să vă sporească productivitatea  

5

Tractoarele din seria X7.6 dispun de un sistem hidraulic cu centru închis, cu pompă cu cilindree variabilă. Aceasta înseamnă că pompa livrează întotdeauna exact cantitatea de ulei necesară sistemului, eliminând astfel risipa de energie inutilă. Sistemul furnizează până la 160 l/min ridicatorului spate și supapelor de la distanță, permițând funcționarea simultană a tuturor funcțiilor hidraulice.

Sistemul hidraulic include și o pompă de direcție cu debit de 44 l/min.

Gama X7.6 a fost concepută pentru a funcționa într-o varietate de condiții cu unelte grele, care necesită putere.

Priza de putere oferă patru viteze: 1000, 1000Eco, 540 și 540Eco rpm, iar designul transmisiei asigură pierderi minime de putere și, prin urmare, productivitate maximă.

Un ambreiaj acţionat electrohidraulic permite cuplarea lină şi modulată a prizei de putere, asigurând o pornire uşoară a utilajului.

Tractoarele din seria X7.6 sunt echipate cu sistemul Power Plus, care mărește automat puterea disponibilă atunci când priza de putere este operațională. Acest lucru permite motorului să mențină o putere constantă pe măsură ce sarcina variază, permițând utilizarea optimă a prizei de putere pentru performanță și productivitate îmbunătățite a tractorului. Ridicatorul spate este echipat cu senzor de tragere a barei inferioare pentru un control precis al utilajului și oferă o capacitate maximă de ridicare de 9300 kg.


 

pdf icon

 

DESCARCA BROSURA 

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!