Apan Agricuture Equipments este UNIC IMPORTATOR Incarcatoare Telescopice Faresin in Romania

Contact rapid  0741.072.997

Manipulatoarele telescopice Faresin sunt potrivite pentru uz agricol, industrial si constructii. Ele permit ridicarea, transportul si pozitionarea cu usurinta a oricarei incarcaturi. Sunt utilizate pentru deplasarea in spatii inguste.

Lungimea bratului, variaza de la 6m, la 17m - capacitatea de ridicare, de la 2,6 tone la 7 tone.

Faresin este folosit intr-o ferma in diverse scopuri, de la manipularea cerealelor, pana la distribuirea lor pentru a hrani animale. Este util in curatarea grajdurilor, mutarea balotilor de fan si pentru transportul de sarcini grele cu ajutorul furcilor. Cand sunt utilizate in horticultura, Incarcatoarele Telescopice Faresin sunt ideale pentru deplasarea in spatii inguste. Sunt folosite pentru recoltarea si depozitarea legumelor, pentru mutarea ingrasamintelor si a plantelor de ghiveci sau pentru lucrari generale de intretinere. In industria constructiilor, sunt foarte utile datorita flexibilitatii lor, pentru ridicarea si manipularea materialelor de constructie.

Incarcatorul telescopic Faresin este important si in logistica, mai ales atunci cand este echipat cu motor electric. Manipularea marfurilor intr-un depozit este mai usoara cand utilizam Faresin, datorita manevrabilitatii, vizibilitatii excelente si cabinei confortabile pentru zile lungi de lucru. Manipulatorul telescopic Faresin Full Electric, contribuie la reducerea emisiilor de CO2 in atmosfera, pentru a reduce impactul asupra mediului.

 

Cerere oferta

sunati la telefon 0741.072.997 sau completati datele din formularul urmator si va contactam noi:
captcha
Reincarca

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!