NOUL McCormick X6.6 T4 Xtrashift - putere și simplitate fără compromisuri
x6.6

Robust și ușor de utilizat, tractorul McCormick X6.6 este un partener cu adevărat de încredere care va îndeplini în mod eficient toate sarcinile din domeniu.
Noul tractor este proiectat având în vedere eficiența. Capotă nouă înclinată înainte pentru o vizibilitate sporită.

Echipat cu blocare a diferențialului, frâne cu disc umed și tracțiune integrală, puntea față a lui X6.6 este foarte eficientă și oferă o gardă la sol mare și un unghi de virare de 55 de grade. Aceste caracteristici îmbunătățesc tracțiunea și manevrabilitatea, sporind astfel confortul, siguranța și productivitatea.

Cabina Premiere-CAB cu patru stâlpi

Cabina Premiere cu patru stâlpi, cu trapă de acoperiș care se deschide și capota înclinată înainte oferă o vizibilitate completă fără obstacole. Operatorul lucrează confortabil cu comenzi ergonomice intuitive, un scaun cu suspensie pneumatică, un volan telescopic și un sistem eficient de aer condiționat. Zece lumini de lucru cu halogen, dintre care șase pe cabină, asigură o iluminare puternică pentru munca de noapte.

x6.6 cabina

Noul motor FPT: mai multă putere, mai multă eficiență

Motorul turbo FPT NEF 67 de 6,7 litri, cu 6 cilindri, intercooler, cu o putere nominală de până la 175 CP, îndeplinește reglementările privind emisiile Etapa V/Tier 4 Final. Cu un cuplu de până la 700 Nm la 1400 rpm, motorul lui X6.6 îmbunătățește tracțiunea și reduce consumul de combustibil cu 10%. Un rezervor de combustibil de 280 de litri asigură multe ore de funcționare neîntreruptă. Capota rabatabilă face verificările zilnice de întreținere rapide și ușoare.

Transmisie Xtrashift

Transmisia Xtrashift cu șase viteze powershift (H-M-L) și trei game oferă 54 de trepte FWD și 18 REV. Funcția de decuplare și inversorul electrohidraulic permit operatorului să schimbe cu ușurință toate treptele de viteză și să schimbe de la înainte în marșarier fără apăsarea pedalei de ambreiaj. Un super-reductor cu trepte de viteză 105 FWD și 36 REV asigură viteze de până la 350 m/h.

Sistem hidraulic cu centru închis

Sistemul hidraulic cu centru închis cu pompă cu cilindree variabilă are un debit total de 148 l/min și operează până la cinci valve mecanice, un ridicător electronic spate cu o capacitate de ridicare de 8400 kg și o priză de putere cu două trepte cu 540/1000 rpm. Un ambreiaj multidisc umed acţionat electro-hidraulic permite o cuplare lină şi modulată a prizei de putere.

pdf icon

 

DESCARCA BROSURA

 

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!