ENOPACK 800 900 1

PRESA DE BALOTAT / BALOTI PARALELIPIPEDICI MODEL ENOPACK 800 – 900


Presa de balotat baloti paralelipipedici este o mașina ușor de utilizat și ideala pentru utilizatorii agricoli mici și mijlocii. Presa este disponibila cu legare fir dublu, efectul acestui fiind un balot dens si bine conturat, pastranduse astfel calitățile nutritionale. ENOPACK 800 este o balotiera cu transmisie cu lanț, modelul ENOPACK 900 este similara. Elemente in miscare sunt prevazute cu sistem de gresare. Toate balotierele sunt prevăzute cu kit de iluminare stradala pentru circulația rutieră.

SISTEM HIDRAULIC IN STANDARD PENTRU RIDICARE PICKUP SI SISTEM DE NUMARARE A BALOTILOR.

Productivitate ridicata in timpul operatiunii de imbalotare. Cu ajutorul sistemului hidraulic de ridicare, putem regla înălțimea adaptându-l la condițiile solului.

REGLARE SPATE SPRINGS

Densitatea balotului poate fi reglată manual cu ajutorul a două arcuri de reglare, acest lucru permite operatorului să aleagă presiunea asupra produsului, în funcție de nevoile sale și implicit pentru a ajunge la greutatea balotului necesară.

In functie de nevoia fermierului putem alege versiunea ENOPACK 800 SAU ENOPACK 900 diferenta fiind data de numarul de baloti produsi in intervalul unui minut de lucru.

01 16 1024x569 02 15 1024x569 03 15 1024x569

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!