McCormick X5.085, putere și versatilitate în Stagiul V

x5.085 1

Putere și tehnologie sporite de versatilitate

Puterea și tehnologia sunt alăturate de versatilitate și ușurință de manevrare în noul McCormick X5.085, produsul pe care marca grupului Argo Tractors îl poziționează strategic între X4 Stage V și viitoarea gamă X5 Stage V, oferind un răspuns concret la toate cerințele utilizatorilor în ferme și mai ales afacerea cu fân. Caracteristicile și performanțele sale remarcabile îl fac tractorul perfect pentru transportul agil, lucrările cu încărcătorul frontal, operațiuni de înmagazinare și lucrările ușoare pe câmp deschis.

Putere și tehnologie sporite de versatilitate. Montarea standard a roții din spate de 34”, care garantează nu numai garda la sol crescută, ci și tracțiune îmbunătățită, care, combinată cu raportul excelent greutate-putere (48 kg/CP), fac ca McCormick X5.085 să fie potrivit pentru transport și pe munte și zone deluroase. Cuplajul cu încărcătorul frontal M15 controlat de un nou joystick ergonomic dedicat este, de asemenea, o nouă caracteristică excelentă. Încărcătorul este proiectat astfel încât cadrul său să nu reducă garda la sol sau să limiteze intervalul unghiului de virare al tractorului. De asemenea, funcționează liniar și uniform datorită suspensiei cu 2 acumulatori încărcați cu azot plasați între cilindri.

Axa față este compactă ca dimensiune, datorită interflanșei de 1590 mm, facând tractorul ordonat și agil. Construcția sa robustă o face fiabilă și stabilă indiferent de lucru, de la utilizarea sistemului de ridicare frontală până la încărcătorul frontal și activitățile de transport pe câmp și pe șosea.

Puterea și agilitatea acestuia sunt sporite și de sistemul de ridicare spate controlat mecanic categoria 2, cu o capacitate de 3.900 kg, care este precis și ușor de utilizat datorită sistemului ELS (sistem de ridicare ergonomic). Atașarea implementelor este rapidă și ușoară, deoarece comenzile se găsesc atât în cabină, cât și pe aripă. Un sistem de ridicare față de categoria 2 de 1.700 kg este, de asemenea, disponibil ca opțiune suplimentară.

Cabină cu 4 stâlpi

1 cabina
În cele din urmă, în conformitate cu reputația mărcii, atenția acordată confortului șoferului se află, de asemenea, în fruntea listei. În acest caz, cabina cu 4 stâlpi maximizează vederea de 360 de grade și absoarbe vibrațiile datorită celor 4 suspensii silent block, creând un mediu de lucru protejat și o izolare fonică impecabilă.
Comenzile sunt, de asemenea, aranjate ergonomic: un nou concept de joystick oferă un control rapid și ușor al funcțiilor transmisiei, cum ar fi Hi-Lo și H-M-L, precum și încărcătorul frontal în ceea ce privește eliberarea automată, a treia și a patra funcție.
Volanul este reglabil pe înălțime și adâncime.
Acoperișul este coborât pentru a intra ușor în spațiile înguste și are și o trapă transparentă.

Motor FPT

2 motorDatorită motorului Turbo intercooler FPT F34 de 3,4 litri, 4 cilindri și 8 valve cu injecție electronică Common Rail, cei 75 CP disponibili garantează o tracțiune excelentă și o elasticitate ridicată, sporită și de un cuplu de 375 Nm la 1.400 rpm, generând o performanță comparabilă cu tractoarele de 100 CP.

Eficiență extraordinară cu avantaje de economisire a timpului și a banilor, deoarece intervalele de întreținere pot fi prelungite, în timp ce o mențiune specială o merită și rezervorul de combustibil cu o capacitate de 103 litri, care rezistă cu ușurință pentru o zi întreagă de lucru.

X5.085 este omologat Etapa V și folosește tehnologia EGR, DOC și DPF fără SCR, ceea ce permite o instalare simplă a sistemului, în conformitate cu reglementările antipoluare, garantând în același timp costuri de întreținere și operare mai mici.

 

3 transmisia

Synchro Shuttle & Power Shuttle

Nr. trepte - std 12FWD + 12REV cu shuttle synchro / RPS cu control modulatiei
Nr. trepte - opțiunea 1 - 24FWD + 24REV cu RPS cu control modulație și Hi-Lo
Nr. trepte - opțiunea 2 - 36FWD + 12REV cu RPS cu control modulație și HML

Viteză minimă cu super-reductor 0,36 km/h cu 12FWD + 12REV / 0,30 km/h cu Hi-Lo / 0,32 cu HML (IR 700mm)

Circuitul hidraulic cu două pompe

4 circuit hidraulic

Circuitul hidraulic cu două pompe asigură o gestionare excepțional de eficientă a celor 5 supape hidraulice (3 spate și 2 la mijloc) și a implementelor datorită unei pompe cu flanșă la motor cu un debit dedicat de 56 l/min, în timp ce 30 sunt direcționate. la sistemul de direcție..

 x5.085 2

pdf icon

 

DESCARCA BROSURA

 

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!