faresin gama mijloc

Manipulatoarele telescopice din noua serie FS Middle sunt pretabile pentru orice situație, fie în agricultură, fie în construcții, ridicând până la 4,5 tone cu brațe de 7 până la 10 metri. De asemenea, pot fi echipate cu transmisia variabilă continua controlată electronic VPSE pentru operare în confort total, un „must have” pentru toți operatorii.

pdf iconFISA DATE TEHNICE Faresin 7.35

pdf icon


FISA DATE TEHNICE Faresin 7.45

pdf icon


FISA DATE TEHNICE Faresin 8.40

pdf icon


FISA DATE TEHNICE Faresin 10.40

 
DESIGN

01 evolutivEVOLUTIV
Noul design combină emoția, stilul și caracteristicile tehnice în fiecare detaliu. Liniile curate și esențiale sunt rezultatul experienței dobândite în toate sectoarele de la mii de clienți și al muncii meticuloase a inginerilor și designerilor noștri. Rezultatul este o vizibilitate excepțională pentru șofer.

- Capota cu profil jos
- Aparatori noroi ranforsate
- Lumini de lucru LED
- Oglinzi retrovizoare largi
- Interior spatios si confortabil

CABINA

02 cabinaVIZIBILITATE 3600
Un tablou de bord ultra-tehnologic cu comenzi aranjate intuitiv, grupate în conformitate cu o logică funcțională. În ceea ce privește siguranța, certificarea europeană Rops și Fops și certificarea Ansi pentru Statele Unite sunt perfect valabile, cu respectarea strictă a legislației în vigoare.

- Controlul imediat al tuturor parametrilor de functionare si siguranta
- Comenzi ale bratului foarte sensibile si precise
- Setarea si programarea functiilor avansate de management al utilajului
- Scaun operator cu suspensie pneumatica si regalje multiple

PUTERE

03 putereComponenta hidraulică este adevărata forță a acestui manipulator telescopic. Faresin Industries a căutat să-l optimizeze pentru a garanta versatilitatea utilizării, cicluri rapide de lucru și mișcări fluide și precise. Circuitul de ulei hidraulic adoptă aceeași logică de proiectare pentru a oferi soluții modulare pentru toate utilizările, întotdeauna cu scopul de a optimiza performanța și de a minimiza consumul de combustibil.

- Distribuitor hidraulic cu control electro-proportional si partajare a fluxului hidraulic
- Distribuitor hidraulic cu control electro-proportional si partajare a fluxului hidraulic
- Valva Ecofast: fluidizeaza si amplifica viteza de miscare a bratului
- Ecofast-E: adauga mai multa compensare electronica a sarcinii si mai multa siguranta in operare
- Control electro-proportional asupra valvelor hidraulice si a auxiliarelor

TRANSMISIA

04 transmisia

DEDICATA PERFORMANTEI
Toate versiunile FS Compact sunt livrate standard cu control al transmisiei hidrostatice Ecodrive, o soluție avansată capabilă să dozeze puterea distribuită în funcție de modul de conducere pentru a exploata cât mai bine puterea motorului, reducând simultan și substanțial consumul de combustibil.Toate versiunile FS Compact sunt livrate standard cu control al transmisiei hidrostatice Ecodrive, o soluție avansată capabilă să dozeze puterea distribuită în funcție de modul de conducere pentru a exploata cât mai bine puterea motorului, reducând simultan și substanțial consumul de combustibil.

- Capacitate de virare pe toate cele 4 roti cu 3 moduri de virare
- Transmisie hidrostatica cu una sau doua game de operare
- Ecodrive: exploatarea eficienta a puterii motorului pentru o reducere a consumului de combustibil fara a compromite performanta

MOTORIZARE

05 motorizarePERFORMANTA PE PRIMUL LOC
Dispunerea longitudinală a motorului și auxiliarelor permit o transmisie îmbunătățită a puterii și o gestionare eficientă a sistemului de răcire. Inversorul de sens integrat, poziționat orizontal ferit de expunerea la praf, integrează un sistem de ventilație controlat electronic care funcționează doar atunci când este necesar și care poate inversa fluxul de aer pentru a elimina acumularea oricăror impuritati.Dispunerea longitudinală a motorului și auxiliarelor permit o transmisie îmbunătățită a puterii și o gestionare eficientă a sistemului de răcire. Inversorul de sens integrat, poziționat orizontal ferit de expunerea la praf, integrează un sistem de ventilație controlat electronic care funcționează doar atunci când este necesar și care poate inversa fluxul de aer pentru a elimina acumularea oricăror impuritati.

- Sistem de post-tratare a gazelor de esapament DOC+DPF si SCR
- Ventilator motor autonom si reversibil
- Functia Auto-Stop opreste motorul automat in momentul cand operatorul se ridica de pe scaun

 

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!