Anul acesta, incepand cu 17 mai, APAN AGRICULTURE EQUIPMENTS SRL si ARGO TRACTORS Italia intra intr-un proiect inedit: "Romania vazuta din tractor"! Un proiect, inițiat, prezentat și realizat de Patricia Pop, jurnalist de presă agricolă cu 18 ani de experiență.
LOGOlogoApan Agriculture EquipARGOTRACTORS Logo PayoffMcC Trademark RGB Red on transparent

Incepand de astazi, dam startul unui parteneriat activ, intre Apan Agriculture Equipments si Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Iasi

CONDOR V, noua autopropulsată AGRIFAC, distribuită în România de APAN Agriculture Equipments, a ajuns, în premieră, în ferma familiei Jigău din județul Ilfov!

Romexpo: 30 Oct. - 3 Nov. 2019

Targ International de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei

Echipa Apan Agricultura a fost prezenta la Expozitia Agri Technica - Hanovra, Germania, targul unde toti producatorii de utilaje agricole isi dezvaluie noutatile, tehnologiile viitorului.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila organizeaza, in perioada 26 – 29 septembrie 2019, Targul National AgriCultura, eveniment care se bucura de peste 20 de ani de recunoasterea specialistilor si firmelor din domeniul agricol, atat in judetul Braila cat si la nivel national.   

Apan Agriculture Equipments participa an de an la cel mai mare targ dedicat fermierilor din Regiunea de Nord-Est a tarii – AGRALIM

Pe o suprafata de 1600 mp , Apan Agricultura , a participat la cea mai mare si importanta expozitie in camp, AgriPlanta RomAgroTec . Timp de 4 zile , pe ploaie si pe soare , 11700 de vizitatori au trecut pragul expozitiei . Fermierii au analizat oferta bogata a companiei Apan Agricultura , atat in ceea ce priveste utilajele expuse , cat si oferta de finantare avantajoasa .

 oferta speciala2

 

Urmariti-ne si pe Facebook: 

SC APAN AGRICULTURE EQUIPMENTS SRL 

J09/472/2005 
RO 17540498 
DN22B, KM 4, Brăila
RAIFFEISEN BANK - Suc. Brăila 
RO65 RZBR 0000 0600 0670 9101

 

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!