Anul acesta, incepand cu 17 mai, APAN AGRICULTURE EQUIPMENTS SRL si ARGO TRACTORS Italia intra intr-un proiect inedit: "Romania vazuta din tractor"! Un proiect, inițiat, prezentat și realizat de Patricia Pop, jurnalist de presă agricolă cu 18 ani de experiență.

LOGOlogoApan Agriculture EquipARGOTRACTORS Logo PayoffMcC Trademark RGB Red on transparent

LOGO   logoApan Agriculture Equip
  ARGOTRACTORS Logo Payoff
McC Trademark RGB Red on transparent

Anul acesta, incepand cu 17 mai, APAN AGRICULTURE EQUIPMENTS SRL si ARGO TRACTORS Italia intra intr-un proiect inedit: "Romania vazuta din tractor"! Un proiect, inițiat, prezentat și realizat de Patricia Pop, jurnalist de presă agricolă cu 18 ani de experiență. O dată cu acest proiect, a devenit prima persoană care traversează țara la volanul unui tractor, un demers care își propune să promoveze în principal agricultura, turismul și gastronomia locală într-un mod unic, atrăgând în această poveste diverse categorii de oameni, de la tineri care pornesc pe drumul vieții, persoane active interesate de un stil de viață sănătos, de idei de afaceri, iubitori de agricultură de toate vârstele, iubitori de aventură și gastronomie, curioși care sunt atrași de ineditul caravanei. 

Practic, echipa de filmare "ROMÂNIA VĂZUTĂ DIN TRACTOR" călătorește traversând 10 judete (Tulcea, Braila si cele 8 judete ale Moldovei) într-un Tractor McCormick X7.624 VT-DRIVE STAGE V pentru a vizita ferme din diverse sectoare ale agriculturii (cultură mare, zootehnie, pomicultură, viticultură, apicultură și altele) și pentru a organiza sesiuni de gătit cu oamenii simpli ai locului. 

Tractorul X7.6 VT stage V, noul model McCormick ce atinge o putere de pana la 240 CP si 983Nm cuplu motor, datorita motorului in 6 cilindri "Beta Power Fuel Efficiency". Acest tractor este echipat cu o transmisie cu variatie continua, in patru moduri de lucru, ceea ce garanteaza viteze de inaintare cuprinse intre 40-50 km/h, acolo unde legislatia o permite.

20210514 151541Circuitul hidraulic al acestui tractor este echipat cu o pompa hidraulica cu centru inchis, capabila sa furnizeze un debit de 160 l/min. Pompa hidraulica cu debit foarte mare permite ca sistemul de ridicare spate sa aiba o capacitate de ridicare de 9.3T si 3.5 T capacitate de ridicare pentru sistemul de ridicare fata. Tractorul poate fi echipat cu pana la 7 cuple hidraulice cu comanda electrica. Aceste valve pot fi controlate si programate cu ajutorul monitorului de lucru cu touch screen (DSM) de 12 inch. Monitorul DSM este noutatea de baza a acestui tractor, pentru ca include meniuri noi, cum ar fi meniul "My Function", ce da posibilitatea de a programa pana la 5 switch-uri plasate pe joystick-ul "VT pilot", amplasat pe cotiera multifunctionala.In prezent sunt disponibile mai multe meniuri, cum ar fi meniul de control si programare a luminilor de lucru LED, in numar de pana la 20, ceea ce garanteaza o vizibilitate de 360 grade in timpul lucrarilor efectuate noaptea. De asemenea, in meniul DSM avem posibilitatea de a programa diferite functii PTO si valve hidraulice. 

In materie de confort a cabinei tractorului, nu putem uita posibilitatea echiparii cu suspensie hidraulica activa, ceea ce reduce vibratiile resimtite de operator. In combinatie cu axa fata cu suspensie independenta, operatorului i se ofera maximum de confort.

Vorbind, in schimb, despre capacitatea tractorului de a fi monitorizat de "managerul de flota", nu putem uita de "McCormick Fleet Management", un sistem care ofera managerului de flota posibilitatea sa controleze numarul de ore de lucru, suprafata lucrata, localizarea tractorului si consumul de carburant.

In termeni de imbunatatire a preciziei, amintim sistemul PSM (precision steering management), un sistem care, prin colaborarea cu Topcon Agriculture, permite organizarea unei zile de lucru in cel mai precis mod. Acesta este combinat cu sistemul Easy Steering, care imbunatateste capacitateaa de virare a tractorului, gratie unitatii electronice de control.

Cand vorbim despre McCormick X7.6 VT-Drive stage V, nu putem uita noul design exterior. Aici putem mentiona noul plafon al cabinei si al capotei motorului, care face ca acest tractor sa fie conform tractoarelor din familia X8.In ceea ce priveste functionalitatea, este de mentionat sistemul "Advanced Headland Management", care a fost acum imbunatatit si ofera operatorului mai multe posibilitati pentru a extrage maximum din acest tractor.Tractorul McCormick X7.6 VT-Drive stage V este un tractor ideal pentru lucrarile efectuate in fermele vegetale si pentru firmele prestatoare de servicii.

Apan Agriculture Equipments - https://www.apan-agricultura.ro  |  www.facebook.com/APAN.Agriculture.Equipments 

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!