McCormick X6 specialistul pentru toate domeniile

x6 1

Performanță, versatilitate, design și confort

Conduși de pasiune și angajament, inginerii McCormick au dezvoltat o gamă cu adevărat inovatoare de tractoare utilitare, printre care noul X6 se remarcă prin versatilitate, simplitate, fiabilitate și confort. Proiectat având în vedere flexibilitate, acest tractor compact se va ocupa de o varietate de sarcini atât pe câmp, cât și în fermă, de la pregătirea solului, semănat și prelucrarea fânului până la activitățile de gestionare a hambarului și operațiunile de transport de mare viteză. Tractorul X6 este proiectat și construit pentru a îndeplini toate sarcinile zilnice cu fiabilitate și confort total, făcându-l alegerea perfectă pentru întreprinderile agricole autonome la scară mică și medie care caută soluții rentabile de gestionare a flotei. Foarte versatil și complet personalizabil, X6 poate fi adaptat pentru a răspunde nevoilor specifice fiecărei ferme.

Caracteristicile cheie ale tractorului X6 includ:

Cabina: Design cu patru stâlpi pentru vizibilitate sporită; comenzi ergonomice pentru confort maxim de operare; acoperiș cu profil redus pentru acces ușor la clădirile cu înălțime restricționată; Trapa de acoperiș transparentă certificată FOPS pentru vizibilitate suplimentară în timpul funcționării încărctorului frontal; până la 10 lumini de lucru full-LED, dintre care șase situate pe acoperiș, pentru o iluminare sporită în timpul lucrului pe timp de noapte; ghidare prin satelit și sistem ISObus pentru a îmbunătăți productivitatea și profitabilitatea.

Motor: Noul motor FPT F36 de 3,6 litri care livrează până la 127 CP. Acest motor respectă reglementările privind emisiile Stage V folosind sistemul HI-eSCR2 situat sub capotă.

Transmisie: transmisie XtraShift cu powershift HML în trei trepte (înaltă, medie, joasă), inversor electrohidraulic (RPS) și super-reductor care oferă 48 de viteze FWD + 16 REV.

Punți: X6 oferă o gamă de trei axe față proiectate și dezvoltate de McCormick: suspendată, rigidă, rigidă îngustă. Anvelopele din spate măsoară 38 de inci.

Sistem hidraulic: Sistemul hidraulic cu centru închis, senzor de sarcină, cu pompă cu cilindree variabilă, asigură un debit de 110 l/min pentru o eficiență mai mare, o economie de combustibil mai bună și un zgomot mai mic al motorului.

Opțiuni: ridicător frontal și priză de putere, încărcător frontal M30

Total View Slim Cab, concepută pentru simplitate

1 cabina
În interiorul cabinei Total View Slim, simplitatea este dorită, căutată și planificată având în vedere un scop specific – de a face acele zile lungi de lucru pe teren mai puțin obositoare și stresante.
Nu numai cabina, ci și întregul tractor a fost proiectat și construit având în vedere simplitate pentru a asigura o eficiență maximă.
Nu trebuie să fii inginer pentru a folosi acest tractor, deoarece McCormick X6 este pur și simplu ușor de operat.
Habitaclul generos și trapa transparentă de pe acoperiș a cabinei Total View Slim oferă operatorului o vizibilitate de jur împrejur de neegalat, făcând operațiunile și manevrele cu încărcătorul frontal în spații înguste, unde o vedere clară, neobstrucționată la distanță apropiată este primordială, mai ușoară și mai sigură.

Până la zece lumini de lucru full-LED, dintre care șase situate pe plafonul cabinei, asigură o iluminare fiabilă pentru funcționarea pe timp de noapte.
Echipată cu tot ce aveți nevoie pentru a lucra eficient, cabina Total View Slim transformă simplitatea în eficiență.
Sistemul de suspensie mecanică, scaunul cu suspensie pneumatică și suspensia punții din față absorb vibrațiile și șocurile, oferind un confort superior la rulare.
Perfect izolat fonic, interiorul cabinei are o potrivire și un finisaj de calitate auto și un control al climei extrem de eficient care menține o temperatură ideală a cabinei, indiferent de condițiile meteorologice exterioare. Postul de conducere este echipat cu volan telescopic, reglabil în înclinare, radio DAB+ cu port USB, Bluetooth și telefon hands-free.

Cabina Total View Slim reduce oboseala operatorului în timpul zilelor lungi de lucru pe teren printr-o varietate de soluții tehnice.
Designul cu patru stâlpi, habitaclul generos și acoperișul panoramic asigură o vizibilitate de neegalat pe toată lungimea, făcând operarea cu  încărcătorul frontal în spații înguste, unde vizibilitatea la distanță scurtă este critică, mai ușoară și mai sigură.
Cabina Total View Slim este certificată FOPS pentru a proteja operatorii de căderea obiectelor și este echipată în plus cu o suspensie mecanică care îmbunătățește confortul de rulare pe teren accidentat. Spațios și perfect izolat fonic, interiorul cabinei are o potrivire și un finisaj de calitate auto cu materiale de culoare închisă la atingere, rezistente la murdărie.Aparatul de aer condiționat, integrat în plafonul cabinei, menține un mediu de lucru confortabil, indiferent de condițiile meteorologice exterioare.
Parbrizul din spate și trapa de acoperiș pot fi deschise pentru a asigura o ventilație naturală.

Motor FPT F36, colegul tău de încredere

Tractoarele X6 sunt propulsate de noile motoare FPT F36 de 3,6 litri, 16 supape, cu patru cilindri, turbocompresor, cu intercooler, sistem electronic de injecție cu rampă comună și tehnologia HI-eSCR2 care îndeplinesc reglementările privind emisiile Stage V. Cuplul maxim, disponibil deja la 1300 rpm, oferă o economie excelentă de combustibil, reducând în același timp zgomotul și uzura motorului. Motorul FPT F36 este echipat cu un sistem electronic de injecție common rail de înaltă presiune care optimizează atomizarea și arderea combustibilului, îmbunătățind astfel performanța motorului și economia de combustibil, reducând în același timp emisiile. Eficiența consumului de combustibil este îmbunătățită și mai mult de comutatorul Engine Memo, un dispozitiv care permite operatorului să memoreze și să amintească turația motorului cea mai potrivită sarcinii în cauză. Tractorul X6 este echipat cu un rezervor de combustibil de 170 de litri care garantează multe ore de funcționare fără realimentare. Sistemul de post-tratare a gazelor de evacuare HI-eSCR2 – o tehnologie care combină un sistem de reducere catalitică selectivă (SCR) și un filtru de particule diesel (DPF) care nu necesită întreținere – îi permite lui X6 să respecte pe deplin reglementările privind emisiile Etapa V. Sistemul HI-eSCR2 este ascuns sub capotă, oferind un design curat și ordonat, care oferă o vedere clară și neobstrucționată în față și în lateral și nu face compromisuri cu dimensiunea compactă a tractorului.

Transmisie Xtrashift eficienta atat in camp cat si pe drum

2 transmisieX6 dispune de o transmisie XtraShift cu un powershift (HML) în trei trepte, care oferă până la 48 de viteze înainte și 16 înapoi cu super-reductor.
Derivată de la tractoare McCormick de clasă superioară, transmisia XtraShift este concepută pentru a oferi performanțe de top, împreună cu fiabilitate totală și durabilitate sporită în toate condițiile de operare.
Când călătoriți pe șosea, pe terenuri mixte sau pe pante abrupte, transmisia XtraShift cu cele trei viteze de schimbare în mers (HML) va menține o putere constantă, menținând tractorul să funcționeze la performanță maximă în toate condițiile.
Transmisia poate fi controlată și de la joystick-ul multifuncțional.
Conceput pentru a îmbunătăți caracteristicile lui X6, transmisia XtraShift oferă performanțe remarcabile și confort maxim pentru operator în toate condițiile de operare.
Transmisia electrohidraulică XtraShift oferă până la 40 de viteze înainte și 16 înapoi cu super-reductor.
Datorită rapoartelor de transmisie bine distanțate, X6 răspunde eficient nevoilor specifice fiecărei ferme.
Cu o viteză de deplasare minimă de 309 m/h și o viteză maximă de deplasare de 50 km/h, X6 permite o funcționare eficientă pe teren și un transport sigur și rapid pe șosea.
Transmisia XtraShift reprezintă eficiență: sistemul powershift HML în trei trepte triplează cele 12 viteze de bază, oferind 36 de trepte înainte și 12 trepte înapoi.
Cu viteze superioare suplimentare, transmisia oferă un total de 48 de trepte înainte și 16 marșarier, permițând viteze de până la 309 m/h.
Butonul de decuplare și comutatorul de putere permit operatorului să schimbe toate treptele și să schimbe de la înainte la înapoi fără a utiliza pedala de ambreiaj.
Răspunsul powershift și power shuttle este modulat electronic și reglabil de către operator dacă este necesar pentru diferite sarcini.

Sistemul hidraulic este adaptat nevoilor dumneavoastră

3 sistem hidraulicX6 dispune de un sistem hidraulic cu detecție a sarcinii (CCLS) cu centru închis, cu o pompă cu cilindree variabilă care ajustează debitul în funcție de cerințele sistemului. Această tehnologie elimină risipa de energie inutilă, reduce consumul și zgomotul și îmbunătățește performanța.
Sistemul hidraulic al lui X6 asigură un debit total de 110 l/min pentru a acționa sistemul de direcție, ridicătorul spate și supapele de la distanță și permite funcționarea simultană a instrumentelor din față și din spate.

Un rezervor hidraulic auxiliar de 11 litri este disponibil pentru uneltele care necesită o evacuare mare a uleiului, cum ar fi remorcile basculante.
O pompă dedicată furnizează 38,5 l/min sistemului de direcție, asigurând o virare lină și ușoară, chiar și la turații mici ale motorului sau în timpul aplicațiilor grele, pentru un confort sporit al operatorului și o productivitate mai mare.

X6 oferă până la cinci valve la distanță din spate. Trei valve sunt acționate mecanic de pârghii și două sunt controlate electro-hidraulic prin comenzile rapide.
Un divizor de debit cu patru căi permite controlul a două unități hidraulice cu o singură valvă pentru a acționa tirantul superior hidraulic sau tija de ridicare dreaptă. Două valve mecanice suplimentare cu montare intermediară, controlate de joystick-ul multifuncțional, sunt, de asemenea, disponibile pentru utilizarea unui încărcător frontal M30, ducând la șapte numărul total de valve.

X6 oferă patru tipuri de valve care pot fi utilizate în combinație pentru a se potrivi nevoilor diferitelor aplicații:

Standard: cu dublă acțiune;
Kick-out: cu deblocare automată a blocului;
Flotant: pentru unelte care urmează conturul solului;
Motor hidraulic: pentru utilizarea motoarelor hidraulice.

Fiecare opțiune permite tractorului să lucreze cu un ridicător frontal, un încărcător frontal, un ridicător spate și o varietate de unelte montate în față și în spate pentru eficiență și productivitate maximă. Cuplajele cu eliberare rapidă de înaltă calitate, montate convenabil atât pe partea din față, cât și pe spate a tractorului, permit conectarea/deconectarea rapidă și ușoară a conductelor hidraulice pentru o funcționare rapidă.

x6 2

pdf icon

 

DESCARCA BROSURA

 

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!