https://monitoruldevrancea.ro/2018/08/13/galerie-foto-apan-agriculture-equipments-acum-si-in-focsani/

utilaje tractoare apan 7426

Compania Apan Agriculture Equipments este importator McCormick în România și face parte din grupul de firme Apan cu afaceri în domeniile: auto, leasing, asigurări. Ideea de a deveni importator de tractoare și utilaje agricole a fost continuarea firească a afacerilor dezvoltate de grup în domeniul auto și a faptului că aceste afaceri au crescut bazându-se pe un service de calitate.

Suntem într-o continuă dezvoltare, având puncte de lucru în: Brăila, Iași, Olt, Ialomița. În luna iulie am venit aproape de fermierii din zona Vrancea, deschizând punct de lucru în Focșani, Str Calea Moldovei (Șoseaua de Centură). Aici, ca și în celelalte sedii, oferim servicii vânzare și post-vânzare pentru multe branduri de utilaje agricole: Tractoare McCormick, Clemens – utilaje viticultură și pomicultură, Quivogne –

prelucrarea terenului, Matermac – semănători, Faresin – încărcătoare telescopice, Agrex – Instalații profesionale de fertilizat, Enorossi – echipamente transfer, vidanje, utilaje zootehnice.

McCormick – un tractor simplu, robust, prietenos – ce poate fi achiziționat și cu proiecte europene. Serviciile de finanțare pe care le oferim se pliază pe specificul fiecărei activități, pe potențialul și capacitatea de plată a fiecăruia. Avem o relație excelentă cu toți finanțatorii din piața agricolă și împreună cu aceștia găsim mereu soluția optimă pentru fiecare fermier.

Suntem conștienți de rolul serviciilor post-vânzare în sectorul agricol și suntem receptivi la necesitățile clienților de a avea la dispoziție un service prompt și de calitate cu timpi rapizi de distribuție a pieselor de schimb și aici dorim să facem diferența față de ceilalți importatori și dealeri de pe piața utilajelor din România. Un service de calitate și promptitudine în intervenții sunt promisiunile noastre pentru fermierii români.

În locația de la Focșani, acordăm o atenție deosebită utilajelor cu specific viticol și pomicol. Avem specialiști care se ocupă în mod direct de cererea fermierilor din această nișa agricolă. În acest sens, livrăm catre fermieri utilaje Clemens produse în Germania, mașini viticole cu o durabilitate și rezistență aparte.

Atenția noastră este câștigul Dumneavoastră!

Recolte bogate!

 

 oferta speciala2

 

Urmariti-ne si pe Facebook: 

SC APAN AGRICULTURE EQUIPMENTS SRL 

J09/472/2005 
RO 17540498 
DN22B, KM 4, Brăila
RAIFFEISEN BANK - Suc. Brăila 
RO65 RZBR 0000 0600 0670 9101

 

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!